NLP Practitioner-koulutus

NLP Practitioner on kansainvälisen käytännön mukainen kattava ja perusteellinen, sertifioitu koulutus vuorovaikutuksesta, viestinnästä, ajattelutaidoista ja omasta kehittymisestä. Koulutus antaa konkreettisia työkaluja arkeen, sekä työ- että yksityiselämään, samalla tukien jokaisen omaa henkilökohtaista kasvua.

NLP:n tavaramerkkejä ovat käytännöllisyys ja toimivuus. Ehkä juuri näistä syistä NLP:stä on tullut hyvin suosittua ja sitä sovelletaan paljolti työ- ja liike-elämään, kouluttamiseen, terapiaan, terveydenhoitoon, valmentamiseen ja ennen kaikkea ihmisten henkilökohtaiseen elämään ja kanssakäymiseen.

NLP Practitioner koulutus sisältää laajan joukon mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä. Vaikka yksittäiset menetelmät ovat hätkähdyttävän tehokkaita, tulee varsinainen oppimisvaikutus kuitenkin koko koulutuksen kokonaisuudesta, jossa perusteellisesti ja monipuolisesti opitaan käytännössä kuinka vuorovaikutus toimii, mitä tapahtuu kun muuttaa ajatteluaan, miten tilat ja kokemukset rakentuvat ja muuttuvat. Koulutuksen aikana etsitään ja löydetään vastauksia mm. siihen, miten motivoidutaan, tehdään päätöksiä, otetaan omia voimavaroja käyttöön, miten muutetaan kielteisiä kokemuksia, kuinka hallitaan omaa aikaa ja kuinka neuvotellaan onnistuneesti.

Koulutus järjestetään pienryhmissä.
Laajuus: 16 päivää
Vaatimustaso: Osallistuminen ei edellytä aiempaa tietoa tai kokemusta NLP:stä.

NLP Practitioner on ollut monelle elämässään
käänteentekevä koulutus. 

Katso tästä mahdollisuudet oman NLP-polkusi aloittamiseen ja tutustu alkaviin NLP Practitioner -koulutuksiin

Lataa NLP Practioner -esite »