Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Aidon Tontun Joulukalenteri

Aidon Tontun Joulukalenteri syntyi viime vuonna, kun olin yrittäjäkurssilla ja mietin miten voisin muistaa upeita matkassa mukana olleita ihmisiä. Jaoin tämän kalenterin kurssilla olleille ystävilleni ja Facebookissa. Niin kurssilla kuin Facebookissa, kalenteri sai lämpimän vastaanoton, se lähti eteenpäin ja sitä jaettiin ystävien omilla sivuilla. Yksi ihana ystäväni otti joka päivä kuvan siitä, kun toteutti kalenterissa olleen asian. Kalenteri todella heräsi eloon!

Joulu on usein sitä aikaa, jolloin ainakin omat ajatukset suuntautuu läheisiin ja itselle merkityksellisiin ihmisiin ja asioihin. Joulussa on omanlaista taikaa, jollekin se saattaa merkitä pysähtymistä, hämärän hyssyä, levollista oloa ja läsnäoloa läheisten kanssa. Vuodenaikana se kuitenkin on usein aika kiireistä ja sen pyörteessä unohtuu, se mikä on tärkeää.

Tärkeää on voida itse hyvin, jotta voi olla parempi ihminen läheisilleen. Se miten voi, vaikuttaa siihen miten sitä kohtaa muut ihmiset.

Tästä syntyi ajatus antaa lahjaksi jotain, joka tekee ystävien ja läheisten joulun odotuksesta kiireettömämpää ja merkityksellisempää. Hyvän olon lahja palaa aina takaisin – moninkertaisena.

Aidon Tontun Joulukalenteriin on koottu pieniä asioita ja hetkiä, jotka lisäävät onnellisuutta, muistuttavat päivittäin siitä, miten voimme paremmin. Kyse on pienistä arjen helmistä, joita voi poimia yhden joka päivä. Kalenterin myötä voit toivottaa ystävillesi onnellista joulun odotusta, levollisia hetkiä ja merkityksellistä läsnäoloa.

Onnellista Joulun odotusta Sinulle ja läheisillesi

Käy lataamassa itsellesi Aidon Tontun Joulukalenteri tästä

Levitä joulumieltä julkaisemalla kuva tontusta toiminnassa Facebookissa ja/tai Instagramissa. Osallistut jouluarvontaamme lisäämällä kuvan tekstikenttään #trueheartstonttu ja @trueheartsfinland. Palkintona yllätys joululahja, josta ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti 22.12.2017

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!