Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Anna Hyvän kiertää

Ihana perjantai on taas täällä! Tämä viikko on ollut todella mielenkiintoinen ja me pidettiin tällä viikolla webinaari Uskalla Innostua ihanuuden Ilkka Koppelomäen kanssa. Oikeastaan ilman Ilkkaa meidän webinaareja ei olisi. Ilkka kannusti ja puski meidät alunperin epämukavuusalueelle ja ollaan siitä super kiitollisia. Mietittiinkin kuinka tärkeää on jakaa asioita, sparrata, tehdä yhteistyötä ja laittaa hyvää kiertämään.

Kun Ilkka alunperin ehdotti webinaareja, me oltiin hieman kauhuissamme. Oltiin uskottu vahvasti face to face kohtaamisen voimaan ja mietittiin miten meidän missio, jokainen tulee nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään, välittyy sähköisen välineen kautta. Ja hyvinhän se on välittynyt! Aikas mahtavaa, miten yhden ihmisen apu, pieni pusku ja tsemppaus voi muuttaa asioita. Sen seurauksena halutaan kannustaa myös sinua tekemään jotakin sellaista.

Jakamaan, auttamaan ja laittamaan hyvää kiertämään.

Meillä on jo pidempään ollut sellainen tapa, että Anna Hyvän Kiertää – hengessä ollaan arvottu meidän koulutuksiin ja seminaareihin yksi ilmainen paikka. Joskus useampikin. Uskotaan vahvasti siihen, että se hyvä tulee aina monin kertaisena takaisin. Ja se jakaminen ja auttaminen voi olla ihan mitä vain, jotakin mitä sinä haluat jakaa eteenpäin vaikkapa sinun omasta ammattitaidosta.

PerjantaiSydän harjoitus

Onko sinulla jokin tieto, taito tai kyky, jonka voisit jakaa?
Me uskomme, että jokaisella on sellainen lahja.
Se voi olla jotakin suurta tai jotakin ihan pientä.
Mitää hyvää sinä voisit antaa ja laittaa kiertämään?
“Kenties voit toimia vaikkapa mentorina, tarjota kupin teetä ja sympatiaa,
ehkä olet IT-guru ja voit kertoa jotakin siitä mitä tiedät ja osaat,
kenties voit tarjota lastenvahtiapua ystävälle”
Mitä ikinä mieleesi tuleekaan.

Merkityksellistä viikonloppua!

Rakkaudella, Aidot Sydämet
Reetta, Lasse, Marja, Susanna, Eeva, Erna

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!