Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Intohimoista kasvua ja kehitystä rakkaudella – True Hearts ja Stolt Consulting yhdistävät voimansa

Intohimoista kasvua ja kehitystä rakkaudella – True Hearts ja Stolt Consulting yhdistävät voimansa

Ihmiset ovat yhä tietoisempia henkilökohtaisen kasvun, johtamisen ja vuorovaikutustaitojen merkityksestä hyvän elämän aineksina. Tarvetta on oman suunnan, vahvuuksien ja intuition löytämiseen myös työelämässä. Vastatakseen näihin tarpeisiin entistä paremmin, toisiaan täydentävät valmennuksen ja konsultoinnin yritykset yhdistivät voimansa. Molempien yhtiöiden intohimona on auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvuun ja kehitykseen.

True Hearts NLP Finland Oy:n liiketoiminta siirtyi Stolt Consulting Oy:lle 5.5.2017. True Heartsin toimintaa jatketaan tuttuun tapaan True Hearts brändin alla. Toimitusjohtajana aloittaa Stolt Consultingin perustaja, kokenut liike-elämän ja molempien NLP-suuntauksien taitaja, Business Coach Kati Stolt. True Hearts NLP Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, Suomen NLP-kentän ykkösvaikuttaja Reetta Vanhanen jatkaa yhtiössä osakkaana, hallituksen jäsenenä ja Senior NLP-kouluttajana vastaten koulutustarjonnasta myös jatkossa. Mentaalisen personal trainingin uranuurtaja Lasse Seppänen jatkaa myös yhtiössä osakkaana ja valmentajana.

– Liiketoimintakauppa tuo yhteen kaksi toisiaan täydentävää liiketoimintaa, joita yhdistää samanlainen arvopohja, valmentaminen ja NLP. Kaupan myötä syntyy valmentamisen ja konsultoinnin monitoimitalo, joka palvelee sekä yksilöitä että yrityksiä ja pystyy vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme asiakaskokemuksen kehittämiseen uuden, käytännönläheisen näkökulman ja konkreettisia keinoja, joilla voidaan valmentaa organisaation ja henkilöstön valmiuksia tuottaa erinomaisia asiakaskohtaamisia, valottaa Kati Stolt.

Yhtiön toimintaa on mm. Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Hämeenlinnassa. Koulutusten ja valmennusten avainteemoja ovat edelleen henkilökohtainen kasvu, vuorovaikutus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja johtaminen.

– Olemme Uuden ajan NLP:n (Next Generation NLP) sanansaattajia Suomessa ja koulutuksemme pohjautuvat NLP:n lisäksi asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen kouluttajina, valmentajina, yrittäjinä ja yritysmaailman konsultoijina. Haluamme tukea ihmisten kasvua ja kehittymistä hyväksyen ja tukien ihmisten omaa tietä. Onnistumme asiakkaidemme kanssa tekemällä työmme rakastaen, inhimillisesti ja intohimoisesti, sanoo Reetta Vanhanen.

Lisätietoja yhdistymisestä antaa:

Toimitusjohtaja, Head of Hearts, Kati Stolt, kati.stolt@truehearts.fi tai gsm 044 500 0845

Hallituksen jäsen, Heart of Hearts, Reetta Vanhanen, reetta.vanhanen@truehearts.fi tai gsm 050 589 0129

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!