Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Mitä jos kaikki olisikin mahdollista?

Kysymys, joka ainakin minussa herättää toiveikkuutta ja on aina jollain tavalla yhtä kutkuttava ja herkullinen. Mitä jos kaikki olisikin mahdollista?

Mitä jos minun ei tarvitsisi tietää miten asiat tapahtuu, vaan ainoastaan luottaa siihen, että mahdollisuudet odottavat niihin tarttumista.

Olen tyyppinä sellainen, jonka pitäisi aina tietää kaikki tulevat stepit etukäteen, olla selvillä siitä, miten asiat tulevat lopulta tapahtumaan ja näiden lisäksi minulla on myös lukuisia varasuunnitelmia. Joskus ihaninkin haave ja ajatus niistä asioista, joita toivon elämääni, sammuu yhtä pian kuin
se on syttynyt, ihan vain siitä syystä, että saan itseni kiinni kaikista niistä järkisyistä, miksi se ei olisi mahdollista ja miten monta asiaa pitäisi tapahtua ennen sitä. Tiedostan myös sen, että voin olla itse omien ajatuksieni kanssa toiveideni ja unelmieni edessä.

Olen saanut lukuisia kertoja todistaa mielen ihmeellistä voimaa silloin, kun se on suunnattu oikeisiin asioihin, unelmiin ja toiveisiin.

Ajattelemme ja puhumme valitettavan usein vain niistä asioista, jotka ovat pielessä, joita emme halua elämäämme tai jotka rasittavat meitä.

Ne asiat joista puhumme, ajattelemme ja joihin kiinnitämme huomiomme, kasvaa ja saamme niitä väistämättä lisää elämäämme.

Miksi emme tekisi niin unelmillemme?

Mielestäni kyse on luottamuksesta, siitä että kun tiedän mitä haluan, kuuntelen omia haaveitani, vedän puoleeni niitä asioita, joita haluan elämääni ja luotan siihen, että elämä kantaa. Huomaan enemmän erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Osaan tehdä oikeanlaisia valintoja, jotka vievät minua askel askeleelta unelmiani kohti.

Onneksi tiedän, että minun ei tarvitse tietää miten asiat tulevat tapahtumaan, kunhan uskallan unelmoida, uskon unelmiini ja annan niille mahdollisuuden toteutua. Jännittävää siinä on se, etten tiedä, eikä minun tarvitse tietää mitä kaikkea matkalla tulee tapahtumaan.

Uskallan unelmoida – uskon unelmiini ja olen valmis vastaanottamaan <3

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Aarrekarttailtoihin pysähtymään elämäsi äärelle ja kirkastamaan unelmiasi ja tavoitteitasi. Hyvin visualisoitu unelma on jo puoliksi toteutettu.

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!