Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

NLP kokemuksia – Mitä NLP on tuonut elämääni? – Lasse Seppänen

NLP kokemuksia – Mitä NLP on tuonut Lasse Seppäsen elämään?

Lasse Seppänen on Personal Trainer sekä NLP kouluttaja ja hän on kulkenut jo pitkän matkan NLP:n parissa. Seuraavassa tekstissä ja videossa hän tuo esiin kokemuksiaan NLP:n parista.

Lasse järjestää NLP Practitioner koulutuksen Oulussa 16.11.2018 – 19.5.2019. Tutustu siihen täältä!

Elämäsi kokemukset näkyvät taustapeilissäsi. Jos haluat ajaa eteenpäin niin kannattaa katsoa tuulilasin läpi

Ihminen on kasvanut tietynlaisessa ympäristössä ja kokenut kaikenlaisia asioita matkan varrella. Toisilla on käynyt parempi tuuri kuin toisilla ja on ollut onnea matkassa. Jokainen ihminen on kuitenkin luonut omanlaisen asenteen omaan elämäänsä eletyn elämän perusteella.

Voisi ajatella niin, että kaikki mitä olet aiemmin elämässäsi kokenut ikäänkuin näkyy taustapeilissäsi. Toki taustapeiliin on hyvä välillä kurkistaa ja ymmärtää miten eletty elämä vaikuttaa tähän hetkeen, mutta jos haluaa ajaa eteenpäin kannattaa katsoa tuulilasin läpi.

NLP:n avulla voit rakentaa haluamasi tuulilasin oman elämäsi autoon

Yksi NLP:n hyviä puolia on sen antamat toimivat menetelmät, joilla voit itse rakentaa sellaisen tuulilasin oman elämäsi autoon kuin haluat ja sellaisen asenteen kuin haluat. Minulle se asenne on ollut enemmän myönteisyyden kasvattamista, mahdollisuuksien lisäämistä omaan elämään, tavoitteiden asettelua ja sen kirkastamista millaista elämää todella haluan elää. Se on ehkä se isoin asia mikä on muuttanut omaa elämää. Se, että voin itse vaikuttaa siihen miltä tulevaisuuteni tuulilasin läpi näyttää. Uskoisin, että tästä samasta ajatuksesta, oivalluksesta ja näistä välineistä voisi olla paljon hyötyä monelle muullekin ihmiselle.

Koen itse tärkeäksi sen, että omissa koulutuksissani tuon näitä mahdollisuuksien tuulilaseja ihmisten eteen joista he voivat valita mitä kaikkia asioita he haluavat omaan elämäänsä lisätä.

Lasse järjestää jatkuvasti NLP-koulutuksia Oulussa ja muualla Suomessa. Marraskuussa 2018 Oulussa alkaa Lassen ohjaamana NLP Practitioner koulutus, joka on ensimmäinen NLP-koulutuspolun koulutus. Lue siitä lisää täältä!

Muut koulutukset löydät koulutuskalenteristamme!

NLP practitioner oulu

Täältä voit lukea kokemuksia NLP Practitioner koulutuksesta: Mitä opit NLP Practitioner koulutuksessa?

Millaisia kokemuksia sinulla on NLP:stä? Voit vastata kommentilla alapuolelle!

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!