Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

True Story

Reetta Vanhanen ja Kati Stolt

true hearts & true business

True Business sai alkunsa suurista unelmista, intuitiivisesta ideasta, aidosta halusta auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvuun ja kehitykseen sekä kahden liiketoiminnan yhdistymisestä.

Nämä kaksi liiketoimintaa olivat Stolt Consulting Oy, jonka yrittäjänä toimin kaksi vuotta palvellen yritysasiakkaita asiakaskokemuksen konsultoinnin sekä valmentamisen saralla ja True Hearts NLP Finland Oy, jonka yrittäjänä 16 vuotta toimi Reetta Vanhanen, ollen Suomen johtava NLP kouluttaja ja Next Generation NLP:n uranuurataja Suomessa.

Syksyllä aloitimme keskustelut muutaman asiakaspalvelu- ja myyntialan entisen kollegan ja asiakkaan kanssa siitä, että mitä jos löisimme hynttyyt yhteen, yhdistäisimme laajan osaamisemme ja tehtäisiinkin asiakaskokemuksen, asiakaspalvelun ja myynnin konsultointia ja valmennusta isommassa mittakaavassa kun kysyntää tuntui markkinassa olevan. Ja siitä se idea sitten lähti.

Samaan aikaan kävin True Heartsin NLP Trainer koulutusta, jonka kouluttajana toimi Reetta Vanhanen. Koulutuksen edetessä suurta hengenheimolaisuutta tuntien sparrailimme Reetan kanssa bisneksistä ja mitä enemmän asiaa ajattelimme, heräsi ajatus, että pitäisikö meidän yhdistää voimamme? Näin alkoi keskustelut ja 5.5.2017 toteutui liiketoimintakauppa ja True Hearts liittyi Stolt Consulting Oy:öön.

True Business, jonka tarjonta on suunnattu yrityksille, on luonteva sisarbrändi True Heartsille, joka tarjoaa koulutus- ja valmennuspalvelujaan kuluttajille. True Business tarjoaa yrityksille konsultointi-, koulutus- ja valmennuspalveluja, erikoistuen asiakas- ja työntekijäkokemukseen, asiakaspalveluun, myyntiin ja työhyvinvointiin.

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!