Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Unelmien työpäivä 5.10.2017

#unelmientyöpäivä

Unelmien saavuttaminen ei ole helppoa sen tietää varmasti jokainen! Kuinka moni muistaa nauttia niistä matkapäivistä kohti unelmaansa? Itse en aina muistanut, enkä kyllä osannut selkeyttää tai tehdä näkyvämmäksi omaa unelmaa ja tavoitetta. Nyt tänään autan asiakkaitani, inspiroidun itse ja luovuus saa ihan vapaasti kukkia tai lentää – elän unelmien työpäivää! Tämä matka on ollut varsin mielenkiintoinen ja tulen kertomaan siitä lisää sekä niistä merkityksellisistä ihmisistä, jotka ovat siivittäneet matkaani. Niille kenen matka on alussa, puolitiessä tai vaikka unelma on jo saavutettu, kannattaa tutustua True Hearts & True businekseen!

Tässä minun yksi unelmien työpäivän lopputulos, olkaa hyvä!

#ilo

Sain kunnian suunnitella True Hearts & True Business uusien toimitilojen sisustuksen (Malminkaari 5, Helsinki). True Hearts & True Business on saanut alkunsa suurista unelmista, intuitiivisesta ideasta, aidosta halusta auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvuun ja kehitykseen sekä kahden liiketoiminnan yhdistymisestä. Mikäpä siis voisi olla ihanan haastavaa ja kutkuttavaa kuin suunnitella yhteistilat tälle ihanalle teamille ja heidän asiakkaille.

#inspiraatio

Kati Stolt hersyvä ja iloinen persoona, ”joooo ehdottomasti suunnitellaan salainen puutarha”!

#idea

Tässä maistiaisia uudesta True Hearts & True Business toimitiloista!

 

Aulassa polku johdattaa unelmien työpäivään.

Vaalea ja avara sisääntulo. Seinälle tulee perhosia siivittämään tie kohti #unelmatyöpäivää.

Fiilis jatkuu…

Tauko puutarhakeinussa tekee hyvää!

Mikäli siis koet, että tarvitset tukea matkalla kohti unelmia, olet sitten yksityishenkilö tai yritys niin käy katsomassa tämä kasvuamme tukeva ihastuttava konsepti. True Hearts & True Business kertoo itsestään näin, ”True Hearts & True Business on valmentamisen, kouluttamisen ja konsultoinnin monitoimitalo, joka on mukana luomassa maailmaa, jossa yksilön sekä yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa rakkaudesta. True Hearts on Suomen johtava uuden ajan NLP :n (Next Generation NLP) kouluttaja ja tarjoamme asiakkaillemme erilaisia palveluja henkisen kasvun ja hyvinvoinnin teemoilla. True Business on True Heartsin sisarbrandi, joka tarjoaa valmennus-, konsutultointi- ja koulutuspalveluja erikoistuen asiakaskokemuksen, henkilöstökokemuksen ja kasvun teemoihin. Lisätietoja: www.truehearts.fi”

Kiitos True Hearts ja hyvää unelmien työpäivää teille ja teidän asiakkaille, nautitaan joka hetkestä!

Rakkaudella,

Tiia Jyrkiäinen

www.iiihanaa.fi
Twitter: @tiiajyrkiainen

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!