Blogi

Aito kasvu alkaa sydämestä

Vastoinkäymisten positiivinen tarkoitus

Meillä oli eilen ilo olla mukana eilen Training Forum tapahtumassa ja siellä erityisesti Jutta Gustafsbergin puheenvuoro sai miettimään vastoinkäymisiä. Oletko koskaan ajatellut, että niillä on oma tarkoituksensa? Ne eivät ehkä olekaan niin huono asia, kun olemme tottuneet ajattelemaan. Aika usein näemme vastoinkäymiset negatiivisina ja esteinä. Voisiko kuitenkin olla niin, että vastoinkäymiset myös auttavat meitä pääsemään sinne, minne haluamme päästä elämässämme. Kenties ne auttamat meitä kasvamaan, löytämään oman elämämme tarkoitusta ja ohjaavat oikealle polulle. Ehkä vastoinkäymisillä on myös positiivinen tarkoitus. Isompi tarkoitus kokonaisuusdessa.

Laitoimme tämän PerjantaiSydän harjoituksen menemään tänään uutiskirjeemme mukana ja myös Facebookissa (muista tykätä meistä siellä;) ). Mutta laitetaan se myös tänne blogiin, koska kenties saatat eksyä tänne myöhemmin. Muuten meidän uutiskirjeen saa tilattua nettisivujen etusivulta. Tärkeintä on, että harjoitukset ovat kaikken saatavilla ja löydettävissä.

PerjantaiSydän harjoitus

Hengitä syvään ja rentoudu. Anna ajatusten tulla ja mennä.
Mieti menneisyydestäsi jokin tapahtuma, joka sillä hetkellä on tuntunut isolta vastoinkäymiseltä, ehkä jopa ylivoimaiselta.
Ota kynää ja paperia ja kirjoita sydämesi energialla
Mitä opit kaikesta?
Miten kaikki kasvatti sinua?
Miten tapahtunut muokkasi sinua siksi ihmiseksi, joka olet tänään?
Mitä voimia ja taitoja sait kenties lisää vastoinkäymisen myötä?

Voit myös kirjoittaa ja kiteyttää tapahtuneen voimalauseeksi, joka vahvistaa sinua.
Esim. “Olen vahvempi kuin uskonkaan” tai “Minussa on kaikki”
Mikä ikinä vahvistaakaan sinua.
Voit pitää voimalausetta mukanasi vahvistamassa omaa hyvää tilaasi.

Ihanaa päivää sinulle ja paljon voimaannuttavia hetkiä!

Herättikö ajatuksia? Kommentoi kirjoitusta!