Yritys

True Hearts & True Business

Tarjoamme valmennus-koulutus-ja konsultointipalveluja yritysten ja yksilöiden kasvuun ja kehitykseen

True Hearts sai syyskuussa rinnalleen sisarbrändin, True Business, joka sai alkunsa suurista unelmista, intuitiivisesta ideasta, aidosta halusta auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvuun ja kehitykseen sekä kahden liiketoiminnan yhdistymisestä.

Koulutuksemme pohjautuvat NLP:n lisäksi asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen kouluttajina, valmentajina, yrittäjinä ja yritysmaailman konsultoijina. Haluamme tukea ihmisten kasvua ja kehittymistä hyväksyen ja tukien ihmisten omaa tietä. Onnistumme asiakkaidemme kanssa, koska teemme työmme rakastaen, inhimillisesti ja intohimoisesti.

True Hearts ja True Business on valmentamisen ja konsultoinnin monitoimitalo, joka palvelee sekä yksilöitä että yrityksiä vastaten monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme asiakaskokemuksen kehittämiseen uuden, käytännönläheisen näkökulman ja konkreettisia keinoja, joilla voidaan valmentaa organisaation ja henkilöstön valmiuksia tuottaa erinomaisia asiakaskohtaamisia.

Koulutusten ja valmennusten avainteemoja ovat henkilökohtainen kasvu, vuorovaikutus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja johtaminen. Osaamista on myös mm. Life Coachingin, Business Coachingin, asiakaskokemuksen, konsultoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin osalta.

Visio

Visiomme  on olla alamme arvostetuin, asiakkaidensa rakastama ja suosittelema, kansainvälinen kasvun ja kehityksen valmennustalo

Missio

Missiomme  on olla mukana luomassa maailmaa, jossa yksilön sekä yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa rakkaudesta

Arvot

Rakkaus, Rohkeus ja Kasvu

 

True Hearts & True Business
Stolt Consulting Oy
Y-tunnus: 2702709-4