NLP ja NLPT Introt

NLP ja NLPT Intro ovat maksuttomia tutustumis- ja johdantoilta (2,5 h) kaikille jotka haluavat tietää, mitä NLP ja NLPT on ja miten NLP  toimii, sekä saada kokemuksen ja kuvan siitä, mitä sillä voi tehdä.

NLPT  (NLPersonal Trainer) Intro on suunnattu erityisesti Personal Trainereille, valmentajille ja liikunta-alan ammattilaisille.

Intro-illan aikana tutustumme NLP:hen ja sen eri puoliin ja mahdollisuuksiin, sillä NLP toimii joustavasti monessa kohtaa. Esittelemme myös koulutuskokonaisuudet, joissa voi jatkaa opintojasi.

Illan aikana lavennamme ja tarkennamme kokonaiskuvaa NLP:stä pienten harjoitteiden kautta


NLP siirtää ajattelumme ja toimintamme mitä -tiedosta miten -tietoon, miten teemme sen mitä teemme. Autolla ajon (kuten myös mielen toiminnan) teoriaa voi opetella kirjoista, ja varsinainen autolla ajo opitaan vasta autoa ajaessa. Sama pätee myös mielen toimintaan ja NLP:hen.

True Hearts on Next Generation NLP:n sanansaattaja Suomessa. Next Generation NLP yhdistää aiempien sukupolvien NLP:n kokonaisuudeksi, jossa liikutaan enemmän loogisten tasojen ylemmillä portailla, henkisen tarkoituksen tasolla. Keho, Mieli, Ego ja Sielu. Tule Next Generation NLP Intro-iltaan ottamaan selvää, mitä Next Generation NLP tuo nykyiseen NLP-kokonaisuuteen lisää!

Ilmoittaudu tästä kaikkiin  NLP ja NLPT Introihin