FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa on erilaisilla NLP Practitioner koulutuksilla?

Koulutuksemme perustuvat kouluttajan rautaiseen ammattitaitoon ja prosessinomaiseen opiskeluun. Koulutusten voima tulee myös ryhmästä, jossa opiskellaan yhdessä. 16 päivää on sijoitettu pidemmälle ajalle, jolloin koulutuspäivien väliin jää aikaa ottaa koulutuksessa oppimia asioita mukaan omaan arkeen. Ihmisen ekologia usein suojelee niin, että on mahdollista käsitellä juuri sinulle sopiva määrä muutoksia kerralla.

Mitä jos en pääse osallistumaan koulutukseen kaikkina koulutuspäivinä?

Pitkistä koulutuksista saa olla pois kaksi kokonaista päivää ja silti saat todistuksen koulutuksen päättyessä. Edellytämme kuitenkin että pääset osallistumaan koulutukseen sen aloituskerralla (1-3 pv, riippuen koulutuksen aikataulusta). Mikäli poissaoloja tulee useampi, tulee niitä korvata joko seuraavassa, omalla paikkakunnalla alkavassa tai toisella paikkakunnalla järjestettävässä True Heartsin koulutuksessa. Korvauspäivistä tulee aina keskustella etukäteen oman koulutusryhmän vastuukouluttajan kanssa.

Miten toimin jos koulutus on jo täynnä ja haluan vielä mukaan?

Koulutuksemme täyttyvät usein hyvissä ajoin ja olemme siitä kiitollisia. Aina voit kysyä peruutuspaikkoja ja paras tapa siihen on tiedustella tilannetta info@truehearts.fi.
Suosittelemme myös ilmoittautumaan koulutukseen hyvissä ajoin.

Mitä tarvitsen mukaan koulutukseen?

Voit halutessasi ottaa mukaan omat muistiinpanovälineesi. Tarvittavat materiaalit sisältyvät koulutuksiimme. Mahdollisista muista valmistautumisista tai huomioitavista asioista kerromme ennen koulutuksena alkua. Tule sellaisena kuin olet. Vaatetus kannattaa olla sellainen missä sinä viihdyt ja voit rentoutua.

Mitä eroa on esim. NLP Practitionerilla ja NLPersonal Trainer koutuksella?

NLP Practitioner on sertifioitu koulutus, jonka sisällön Suomen NLP-yhdistys on määritellyt. Koulutus kesää 16 päivää ja täyttää nämä sisältövaatimukset. NLP Practitioner antaa välineitä oman kasvuun elämän joka osa-alueella. Se on myös oiva polku esimiestyön avuksi.

NLPersonal Trainer koulutuspolku hyödyntää NLP:n oppeja ja on suunniteltu erityisesti Personal Trainereille, liikunnan ohjaajille, fysioterapeuteille, ravintovalmentajille, toimintaterapeuteille ja ammattivalmentajille. Koulutus keskittyy jokaisen omaan kasvuun, mutta antaa erityisesti mentaalisia työvälineitä kentälle, joka perinteisesti on keskittynyt hyvin paljon fyysiseen valmentamiseen ja faktatietoon.

Mitä eroa on NLP Practitioner 7 päivän ja 16 päivän koulutuksilla?

Suomessa on pääsääntöisesti tarjolla kahta erilaista NLP Practitioner koulutusta. Nämä kaksi koulutusta käsittävät useimmiten samat sisällöt. Seitsemän päivän koulutukset järjestetään usein yhden viikon aikana, kun taas 16 päivää on puoleen vuoteen sijoittuva pidempi prosessi.

Käytännön ohjeet saapumiseen yms.

Missä koulutukset pidetään?

Pääkaupunkiseudun koulutukset pidetään True Heartsin kauniissa ja inspiroivissa koulutustiloissa Helsingin Malmilla, osoitteessa Malminkaari 5, 4.krs, 00700 Helsinki. Sijainti on Malmin juna-aseman välittömässä läheisyydessä, joten meille on helppo tulla mistä suunnasta tahansa.

Voit tutustua koulutustiloihimme facebook -sivulla True Tila -valmennustiloja rakkaudella

Katso sijainti kartalta tästä linkistä.

Muilla paikkakunnilla pidettävien koulutusten paikka vaihtelee paikkakunnittain.

Voinko osallistua koulutukseen jos minulla on liikuntaeste?

Olet lämpimästi tervetullut! Helsingin koulutustilamme ovat neljännessä kerroksessa ja rakennuksessa on hissi. Olethan yhteydessä meihin etukäteen info@truehearts.fi.

Mikäli tulet omalla autolla

Maksuton pysäköinti löytyy parkkihallista Malminkaaren ja Pikkalankadun risteyksestä, sekä Malmin Nova-ostoskeskuksesta, Citymarketin parkkihallin ylimmästä kerroksesta (sisäänkäynti malminkaarelta). Sisäpihallamme on muutamia parkkipaikkoja joissa pysäköinti max 2h (ja paikalla on innokkaita pysäköinninvalvojia). HUOM! Emme suosittele autoa jätettäväksi parkkihalliin yöksi, sillä olemme kuulleet että ilta- ja yöaikaan hallissa ilmenee satunnaista ilkivaltaa. Jos jätät autosi parkkiin päiväsaikaan, on tärkeä huolehtia että mahdollisesti autoon jäävät arvoesineet ovat pois näkyvistä.

Mikäli kuljet julkisilla

Paikallisjunat P, N ja I tulevat Helsingin keskustasta Malmille ja Tikkurilasta junat P ja N. Kun saavut Malmille, nouse laiturin etelän-/Helsingin puoleisia rullaportaita ylös, jolloin olet sillan päällä. Jatka suoraan bussiterminaalin läpi (edelleen sillan päällä) kunnes tulet liikennevaloihin. Ylitä tie ja käänny vasemmalle. Sillalta katsottuna tien toisella puolella oleva vaaleankeltainen talo on se, jossa olemme. Kun ohitat pizzerian, käänny portaisiin oikealle juuri ennen nepalilaista ravintolaa. Portaat kaartuvat sisäpihalle. Kävele suoraan eteenpäin oville ja siitä sitten neljänteen kerrokseen.

Tarkemmat reittitiedot paikallisliikenteestä voit katsoa Reittioppaasta.

Maksamiseen liittyvät asiat

Millaiset maksukäytännöt True heartsilla on?

Käytössäsi on joustavat Paytrail-maksuvaihtoehdot: mm. verkkopankkimaksut, luotto- ja pankkikorttimaksut, Collector lasku tai osamaksu ja  paytrail tili.

Mikäli ylläolevista maksuvaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa, ole meihin yhteydessä info@truehearts.fi, niin voimme sopia laskun lähettämistä myös sähköpostitse.

Laskutuslisä

kaikista kirjaamistamme laskuista veloitamme laskutuslisän 9.30 € sis. alv 24%

Peruutusehdot

Kuluttajat

Jos ilmoittautuminen  peruuntuu

vähintään 45 vrk:tta  ennen koulutuksen alkua, palautamme maksetun maksun kokonaisuudessaan takaisin.
45-15 vrk:tta ennen koulutuksen alkua pidätämme ilmoittautumismaksun.
14  vrk koulutuksen alkamispäivään pidätämme koko koulutuksen hinnan.

Voit siirtää esteen sattuessa osallistumisesi veloituksetta seuraavaan vastaavaan koulutukseen.

Peruutustilanteissa ota yhteyttä info@truehearts.fi

Yritykset

Yritysten välisessä kaupassa noudatamme Suomen lakeja ja kauppa on sitova ilman peruutusaikaa kun ensimmäinen maksu (varausmaksu tai koko koulutus) on maksettu.
Mikäli osallistujalle tulisi ylivoimainen este osallistua koulutukseen, pyritään ensisijaisesti järjestämään paikka seuraavaan vastaavaan koulutukseen. Mikäli jostain perustellusta syystä peruutus on kuitenkin välttämätön, siitä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Vähintään noudatamme kuluttajien peruutusehtoja.
Mikäli olet lähettämässä meille laskua:

Verkkolaskuosoite:
OpusCapita Group Oy – Itella  003727027094

True Hearts / Stolt Consulting Oy
Y-tunnus: 2702709-4

Sosiaalinen media

Miten löydän teidät sosiaalisesta mediasta?

Facebook
True Hearts https://www.facebook.com/TrueHeartsFinland/
Instagram
trueheartsfinland https://www.instagram.com/trueheartsfinland/
Twitter
TrueHeartsFin https://twitter.com/TrueHeartsFin
LinkedIn
True Hearts
@trueheartsfinland #trueheartsfinland

Untitled design (67)