Onnistumistarinoita

 

Minä uskallan, minä voin ja minä saan

Minusta on kerta kerralta koulutuksen jälkeen tullut vahvempi ja minun on joka kerta helpompi hengittää ja päästää asioista irti. Minä uskallan, minä voin ja mikä tärkeintä minä saan.  Olen oppinut ymmärtämään, että mikä minulle on tärkeää? Minä olen oppinut edes sekunninsadasosaksi pysähtymään edes miettimään sitä mikä on minulle tärkeää.

Laura Peippo, NLPT/ True Coach koulutusohjelma

Suurimpana asiana sain rauhan sydämelleni.

“Koulutus oli minulle positiivinen yllätys; tulin suurin odotuksin ja sain vielä sitäkin enemmän. Suurimpana asiana sain rauhan sydämelleni.

Eevi, fysioterapeutti

Kaiken olennainen ydin tuli kauniilla tavalla näkyväksi

“NLP Coach -koulutus antoi minulle valtavasti. Se yhdisti uskomattomalla tavalla asiat sisälläni ja vahvisti uskoani itseen. Kaiken olennainen ydin tuli kauniilla tavalla näkyväksi”

Marja-Leena, Helsinki

Elämäni paras koulutus!

Elämäni paras koulutus. Olin jonkin aikaa ennen koulutusta pohtinut puolisolleni ääneen sitä, mitä minä olisin, jos kaikki mihin olen elämäni aikana samaistunut tai ehdollistunut puretaan pois. Tämä koulutus antoi siitä esimakua. Kaikkien näiden mieltä avaavien ajatusten ja oppien avulla pääsin pitkästä aikaa kiinni johonkin siihen, mitä minä oikeasti olen ja miksi vielä voisin tulla.

Koko koulutus oli erittäin antoisa ja elämässäni käänteentekevä. Avaa koko maailman aivan uudella tavalla, antaa mahdollisuuden aidosti kehittää omaa ajatusmaailmaa, arvoja, uskomuksia ja tiedostamattomalla tasolla olevia toimintamalleja. Teoria ja käytäntö kulkevat kauniisti käsi kädessä.”

Katja, johtaja viestintäalalla, Helsinki

Voimallista, kaunista, kannattelevaa, mahdollistavaa…

“Jälkeenpäin on helppo kuvata NLP Practitioner-polkua kauniisti – ja sitähän se täältä käsin katsottuna onkin: voimallista, kaunista, kannattelevaa, mahdollistavaa…”

Marja-Leena, myyntipäällikkö, Espoo

Olen polkuni päässä, reppu keventyneenä ja kuitenkin täynnä – nyt uusia mahdollisuuksia!

“Sain koulutuksesta valtavan määrän työkaluja ja avoimemman mielen oppia käyttämään näitä saamiani välineitä oikeasti elämässä. Olen polkuni päässä, reppu keventyneenä ja kuitenkin täynnä- nyt uusia mahdollisuuksia!

Sanna, toimittaja ja viestintäkonsultti, Helsinki

Koen saaneeni alkuun jotakin todella tärkeää…

“Pidin eniten NLP Practitioner-koulutuksen antamasta muutosvoimasta, paremmasta ymmärryksestä muutosta/vuorovaikutusta kohtaan. Sain välineitä/työkaluja ymmärtää itseä ja muita, maailmaa paremmin. Salliva, ymmärtäväinen asenne tuntui aivan ihanalta. Koen saaneeni hyvään alkuun jotakin todella tärkeää.”

Elina, erikoissairaanhoitaja, Helsinki

“Tuntuu niin hienolta tulla koulutukseen jossa osallistujia ei tunne entisestään, ja silti tuntuu siltä kuin olisi tullut kotiin tuttujen pariin. Kemiat kohtaavat ja kaikki kunnioittavat ja arvostavat toisiaan. Ketään ei väheksytä tai jätetä ulkopuolelle.
Hauskuus ja ilo on mukana koulutuksessa ja toki puhutaan paljon asiaa ja harjoituksiin keskitytään tilanteen vaatimalla hartaudella ja sen lisäksi on tilaa vaikka kolmiloikalle.
Kuuden päivän NLP Coach koulutus on tiivis paketti  ja siihen nähden ei muuta lisää voi toivoa.

Matti, Helsinki

NLP toi paljon uutta elämääni ja sain aivan uudenlaisen tavan katsoa asioita…

“Etenkin sen ymmärtäminen että kuinka ajattelumallejamme voi muuttaa ja kuinka se vaikuttaa meidän elämäämme. Erityisesti sain itselleni motivaation tehdä töitä ja jatkaa itseni kehittämistä. Tämä on läpi elämän kulkeva polku.”

Tanja, Pelastakaa lapset ry

Koulutus antoi minulle välittömästi konkreettisia hyötyjä työhön.

“Oppeja oli helppo jalkauttaa omaan tekemiseen ja ajatteluun. Kommunikaationi yritysjohdon ja kollegoiden kanssa parani huomattavasti ja mm. resursseja suhteutettiin vastaamaan työn määrää – nyt kun organisaatiossa ymmärrettiin, mitä tiimimme tekee (en ollut aiemmin osannut kertoa tekemisestämme ja tuloksistamme oikealla tavalla). Esimiehenä opin paljon mm. kannustavasta sekä motivoivasta palautteen antamisesta. Nyt myös työtehtävien ohjeistus on tehokkaampaa, kun osaa kertoa oikealla tavalla oikeat asiat, joita tekijä tarvitsee työn aloittaakseen. Itse viestintäkoulutuksia vetävänä sain monta uutta työkalua tuloksekkaiden ja innostavien koulutusten suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Mm. ”palaute-tavoite-jousto” –työkalun avulla koulutuksistani on tullut huomattavasti vuorovaikutteisempia. Kun itseluottamus on kasvanut, on myös tilanteeseen ja hetkeen ollut helpompi heittäytyä – NLP auttaa löytämään tarvittavan osaamisen oman mielen arkistoista salaman nopeasti. Ulkoisen vuorovaikutuksen ammattilaisena oli erittäin antoisaa tutustua myös sisäiseen vuorovaikutukseen oman itsen kanssa. Koulutus auttoi kehittymään ammatillisesti ja oli samalla hieno matka ihmisenä kehittymiseen ja itsensä parempaan tuntemiseen. Kiteytettynä: kun haluat vaikuttaa paremmin ja tehokkaammin sekä saada helikopterinäkökulmaa elämääsi ja työhösi, on NLP-koulutus sinua varten”.

Tarja, viestintäjohtaja

Se yksinkertaisesti pelasti elämäni!

“Muuta, yhtään vähempää, en voi sanoa!! Nyt uskallan elää!! Ja minulla on toivoa ja työkaluja!”

Virpi, yrittäjä

Ilmapiiri oli loistava ja oppimista tukeva.

“Sai kysyä, epäillä, nauraa, itkeä, olla hiljaa, olla samaa mieltä, keksiä yhteisiä ratkaisuja… ei ollut painostusta vaan asiat tapahtuivat omalla painollaan juuri sellaisella tahdilla kuin kullekin henkilölle ja ryhmälle sopi, eli asiat tapahtuivat minusta juuri oikeassa rytmissä. Paljon asioita käytiin läpi ja kuitenkin tuntui, että kulloiseenkin aiheeseen ”pysähdyttiin” ja annettiin aikaa sen sisäistämiselle, asiat pohjustettiin hyvin teoriassa ja vietiin käytäntöön – toimii ainakin minulla, koska kokemuksen kautta jäsentyy paremmin päähän ja muistaa paremmin. Sain konkreettisia työkaluja työhön ja arkielämään, materiaalia oli sopivasti ja se oli laadukasta.

Koulutus oli kaiken kaikkiaan loistava ja pelkästään kouluttajan toiminnasta saatava oppi (mallittaminen) antoi paljon työkaluja omaan toimintaan ja on tehnyt varmasti osaltaan minusta paremman omassa työssäsi.

Jore, Personal Trainer, valmentaja

Olen iloinen että minulla on ollut mahdollisuus kouluttautua NLP maailmaan

“Olen mielestäni kehittynyt erityisesti kuuntelemisessa, työssäni vuorovaikutustilanteisiin on tullut uutta syvyyttä ja koen saaneeni useammin eri tilanteissa onnistumisen tunteita. NLP valmennusten ansiosta olen nykyisin itselleni armollisempi ja mielestäni pystyn antamaan itselleni ja muille sitä kautta uudenlaisia mahdollisuuksia. Pidän myös lähtökohtaisesta ajatuksesta, että ajatusten, tekojen ja sanojen taustalla on hyvä tarkoitus. Sisäinen hyvä oloni on lisääntynyt, itselleni tärkeiden arvojen/asioiden merkitys on vahvistunut, minusta on tullut tyytyväisempi ja tasapainoisempi. Asioihin ja tilanteisiin on helpompi heittäytyä. Erityisesti toivoisin pystyväni kehittämään työotettani coachaavampaan suuntaan, jossa NLP-koulutustie on ehdottomasti minun juttuni – mahdollisuus tutustua ja kehittää itseään ja samalla työmenetelmiään ja tapoja.”

Sanna, työterveyshoitaja

Opin paljon itsestäni ja muista ihmisistä

“Ihmismielen toiminta onkin erilaista kuin olin kuvitellut, kaikki eivät ajattele asioista niin kuin minä. Jatkan mahdollisuuksien mukaan NLP-koulutuksia, koska siten saan itselleni vielä enemmän apua arjen tilanteisiin.”

Helena, toimistorakennusmestari

Mielikuvatyöskentely oli yllättävän tehokasta ja helppoa

“Sain sillä aikaan suuria muutoksia ihan arjen tasolla ja vuorovaikutus työyhteisössä ja kotona muuttui sujuvammaksi.”

Kristiina, kehitysjohtaja

Koulutuksessa erityisesti pidin kokonaisuudesta; asiasisällöstä, kouluttajasta ja ryhmän muista jäsenistä

“NLP oli erityisen kiinnostava jo hakeutuessani koulutukseen ja yhä mielenkiintoisemmaksi se kasvoi koulutuksen edetessä. Monimuotoinen ja elämän makuinen malli, jota on ollut ilahduttava, hämmästyttävä peilata ja käyttää kotona arjessa sekä työssäni lasten ja nuorten kanssa. Olen saanut paljon sanoja ja työkaluja omiin prosesseihin, asioihin ja ajatuksiin, joita en ollut huomannut olevankaan. Kouluttajamme oli osassaan oiva; monin tavoin (puhetapa, olemus ja läsnäolo) mielenkiintoinen, herkistävä esimerkein, joita kertoi ilahduttavasti pitkin matkaamme. Ryhmä ja siihen kuuluminen on ollut minulle aina arvokasta, ja niin tässäkin ryhmässä se oli yksi tärkeä osa, jotta kykenin heittäytymään harjoituksiin. Ihania ihmisiä kaikki – eivätpä kai muuten NLP:ssä olisikaan olleet. Jäin kaipaamaan lisää koulutuksia, joten kaipa se Masteri kutsuu – enkä mistään olisi luopunut.”

Iina

NLP-koulutuksessa pidin erityisesti erityylisestä opetustavasta kuin mihin olen muuten tottunut.

“Asiat voivat jäädä muhimaan ja sen muhimisen kanssa voi olla rauhallinen – usein ihmisillä on kiire ymmärtää. Sinulle sopivalla tavalla ja sinulle sopivissa määrin ovat jääneet soimaan mieleen, samoin tavoite-palaute-jousto ja ylipäänsä uteliaan mielenkiintoinen suhtautuminen maailmaan. Olen myös keskittynyt mutta-sanan käyttöön ja se matka on ollutkin antoisa! Opin myös varmuutta kohdata erilaisia asenteita ja ihmisiä, sillä maailmaanhan mahtuu tunnetusti paljon kaikenlaista – mielenkiintoista! Erityylinen ja “löytävä” opetustapa on mukavaa ja samalla hyvinkin haastavaa, siinä saa itse pysyä koko ajan hereillä ja löytää omat ja omanoloiset täsmävastaukset asioihin opettajan antamien mahdollisuuksien joukosta.”

Sini, CRM-päällikkö

Toki kertoisin mielelläni lyhyesti NLP:sta, mutta se ei taida olla mahdollista kun se muutti suhtautumiseni koko elämään.

Elämä oli ennestään jo kivaa, mutta nyt siinä on paljon enemmän mahdollisuuksia. Kun nyt miettii vähintään kolmea vaihtoehtoa, niin turhat jää pois. Kokolailla raha menetti merkityksensä (nyt sitä vaan tulee ja menee), eikä huoleta yhtään. 27 vuoden työuran jälkeen hain lopputilin valtiolta, eikä ahdista yhtään ja mm. tyhmät ihmiset hävisivät ympäriltäni ja oma kaikkitietävyys väheni.

Matti, yrittäjä

NLP Master Practitioner –koulutus täydensi, monipuolisti ja vahvisti NLP Practitionerilla opittua.

“Sain jälleen käyttööni myös uusia upeita kehityksen ja vuorovaikutuksen työkaluja. Koulutuksessa sain välineitä niin itseni kuin muiden johtamiseen. Koulutus on ehdottomasti paras johtamisen koulutus, jossa olen ollut. Yritysten kun on jalkautettava visiot, missiot ja strategiat jokapäiväiseen tekemiseen, jokaiselle yrityksen työntekijälle: tämä onnistuu, kun osaat tehdä sen henkilökohtaisesti ja vaikuttavasti sekä löydät yhtymäkohdat yrityksen ja ihmisten henkilökohtaisten arvojen välillä. NLP auttaa löytämään arvokkaat ja tärkeät asiat. Pelkkä penkillä istuminen ja kuunteleminen ei toimi oppimisen kanavana ainakaan minulla, joten runsaat käytännön treenit ja harjoitukset olivat mieluisa tapa oppia. Vajaan puolen vuoden ajalle sijoitettujen koulutusjaksojen välissä pääsi hyvin treenaamaan opittua ja oivallettua käytännössä.”

Tarja, viestintäjohtaja