True Hearts valmentajat

Koulutamme ja valmennamme ihmisiä olemaan parhaita versioita itsestään True Heartsin arvojen, rakkauden, rohkeuden ja yhteistyön avulla.

Kati Stolt

Kati Stolt

Head of Hearts , Toimitusjohtaja

NLP provisional Trainer (Society of NLP), NLP Business Master (Society of NLP), NLP associate Trainer (True Hearts), Customer Experience Consultant, Business Coach, MBA

Kati on kasvun katalysaattori erikoistuen asiakaskokemuksen johtamiseen ja kehittämiseen sekä valmentamiseen. Katilla on pitkä kokemus Contact Center-alasta, asiakaspalvelun, myynnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä kehittämisestä eri toimialoilta.

Valmentajana ja konsulttina Kati innostaa positiivisella energialla ja auttaa näkemään asioita uusista näkökulmista. Kati tarttuu rohkeasti ja ihmistä arvostavasti myös vaikeisiin aiheisiin.

Palautteita Katista

Marjo Lamminaho

Heart of Co-operation

MB-Elämäntaidon Valmentaja, MB-Master Coach, EIF-Enneagrammiohjaaja, Toimiva arki® -valmentaja, NLP Practitioner

Marjolla on vahva ammattitaito esimiestyöstä ja asiakaspalvelun laadun kehittämisestä sekä työyhteisön ja henkilöstön valmentamisesta.

Marjolla on taito innostaa ja luoda positiivinen tekemisen meininki. Onnistunut asiakaspalvelukokemus, valmentava esimiestyö, vuorovaikutustaidot ja työhyvinvointi ovat hänellä erityisen lähellä sydäntä.

Palautteita Marjosta

Tuula Masalin

Heart of NLP

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja, koulutettu hieroja

Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri toimialoilla ja vahva ammattitaito kouluttajana, valmentajana ja fasiílitaattorina. Tuulalle tärkeänä arvona on elää niin kuin opettaa.

Valmentajana ja kouluttajana Tuula on läsnäoleva, intensiivinen ja intohimolla työhönsä suhtautuva laajan skaalan nainen räväkästä provocative coachista rauhalliseen ja tarkkailevaan kuuntelijaan.

Palautteita Tuulasta

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

Heart of Body & Mind

True Coach, Senior kouluttaja, NLP  Trainer, True Coach Certified Master Trainer, Tietokirjailija

Lasse on mukana Professional NLP- kouluttaja koulutusohjelmassa ja mentaalisen personal trainingin uranuurtaja Suomessa.

Lasse on lovable. Lassella rautainen ammattitaito, niin fyysisen kuin mentaalisenkin valmentamisen puolelta. Keho ja mieli yhdessä. Lasse on kouluttanut Suomessa Personal Trainereita jo yli vuosikymmenen ajan. 

Elisa Nissinen

Heart of People

Certified Business coach, NLP Practitioner, Belbinin tiimiroolikouluttaja

Business Coach, valmentavan esimiestyön, koulutuksen, rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon osaaja.

Elisalla on kyky nähdä lähelle ja kauas.

Palautteita Elisasta.

Jaakko Murtomäki

Jaakko Murtomäki

Myyntivalmentaja

Myynnin ja kasvun asiantuntija sekä starttaaja. Erikoistunut myynnillistämiseen ja kehittävään kyseenalaistamiseen. Uusien ideoiden ja konseptien lähde.

Jaakon analyyttinen ja tavoitteellinen ote yhdistettynä kykyyn luoda monimutkaisistakin kokonaisuuksista selkeitä ja yksinkertaisia prosesseja tekevät hänestä loistavan kumppanin organisaation myynnilliseen kehittämiseen.

Palautteita Jaakosta

Soili Hämäläinen

Certified NLP Trainer, Next Generation NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner, Suggestopedi, Englanninopettaja, Certified International Business English Trainer (Cert IBET), Painonhallinnan ohjaaja, Aivojumppaohjaaja, Toimittaja, Kirjallisuuskriitikko

Soilin vahvuuksia ovat 30 vuoden kokemus perinteisen NLP:n kouluttajana ja Next Generation NLP:n yhdistäminen siihen monipuolisesti. Soilin koulutuksia kannattelevat humanistiseen oppimiskäsitykseen perustuvat menetelmät sekä kaunokirjallisuus, tarinat ja rakkaus kieleen – elämänkokemusta unohtamatta. Kouluttajana Soili on yhdistelmä maalaisjärkeä ja mielikuvituksen lentoa.

Johanna Olsson

NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä.

Johannan valmennuksessa on huikean mukaansatempaava ote. Olen saanut valmennuksista konkreettista apua ja oivalluksia omaan työhöni. Valmennusten jälkeen on mielettömän energinen ja aikaansaava fiilis! Johanna on valmentajana ja kouluttajana 100% läsnäoleva, innostava, energisoiva ja osaa huomioida koulutukseen osallistuvat yksilöllisesti. 

Tiina Kevätpuro

NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Tiinan valmennuksissa vahvistetaan jo olevaa, tarkastellaan suhdetta itseen ja muihin, vahvistetaan rajoja ja myönteisiä voimavaroja NLP-menetelmin.

Tiinan läsnäolo on ainutlaatuista. Hänen olemuksensa lempeät ja selkeät rajat luovat hedelmällisen kasvualustan työskentelylle. Hänen ammatilliset taitonsa tulevat näkyväksi kyvyssä kuunnella ja antaa tilaa. Hän malttaa odottaa ja kuulostella, milloin on oikea hetki kysyä, ohjata tai olla hiljaa yhdessä. Tiinan nauru pitää pinnalla, vaikka välillä sukellettaisiin yhdessä syviinkin vesiin.

Janet Woodjetts

NLPU (NLP University, Santa Cruz, CA, USA) certified NLP Trainer and Consultant, Performance Coach, Executive Coach and Leadership Mentor, Language Behaviour Profile Practitioner, Learning Coach and Coach Supervisor, Janet is also a Member of the Institute of Leadership and Management.

Janet has more than 25 years of training and personal, team and business development experience.

She has delivered training and coaching both nationally and internationally and uses her unique mix of commercial skills and NLP and coaching skills to ensure balanced and motivational training and coaching.

Janet has studied with some of the masters in the world of NLP and Generative Coaching including Robbie Steinhouse (NLP School London), Robert Dilts, Judith De Lozier, Stephen Gilligan and Judith Lowe.

More information about Janet:
Janet’s web page: http://corticoachingandtraining.com/
NLP School London: http://www.nlpschool.com/trainer/janet-woodjetts/