Yrityksille – True Business

True Business
True Business sai alkunsa suurista unelmista, intuitiivisesta ideasta ja aidosta halusta auttaa yksilöitä sekä yrityksiä kasvuun ja kehitykseen.

Matkan varrelle mahtuu monta käännettä, joista True Busineksen syntyyn merkittävimpiä oli visio neljän entisen contact center -ammattilaisen kokemuksen ja taitojen yhdistämisestä sekä Stolt Consulting Oy:n ja True Hearts NLP Finland Oy:n yhdistyminen liiketoimintakaupan myötä. True Business, jonka tarjonta on suunnattu yrityksille, on luonteva sisarbrändi True Heartsille, joka tarjoaa koulutus- ja valmennuspalvelujaan kuluttajille.

Suunnitellessa True Busineksen palveluita, rakkaus yksilöiden ja yritysten aitoon kasvuun, nousi toistuvasti keskustelujen kantavaksi teemaksi. Halu kohdata ihmiset aidosti ja antaa heille tarvittava tuki kasvaa täyteen potentiaaliinsa juuri sellaisina kuin ovat, yhdistää niin brändisisaruksia kuin tekijöitä taustalla. True Businesläisten tausta asiakaspalvelun ja myynnin parissa toi yhtälöön toiseksi kantavaksi teemaksi rakkauden palveluun. Näiden kahden teeman yhdistymisestä syntyi uudenlainen tapa toimia, True Busineksen tapa.

#rakkaudestakasvuun #rakkaudestapalveluun

Olemme mukana luomassa maailmaa, jossa yksilön sekä yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa rakkaudesta.

Visiomme on olla alansa arvostetuin, asiakkaidensa rakastama ja suosittelema, kansainvälinen kasvun ja kehityksen valmennustalo.

Me rakastamme asiakkaitamme ja haluamme aidosti tukea muutoksessa kohti aitoa kasvua, rakkaudellisempaa ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Sinulle, Rakkaudella.

Sinun potentiaali + meidän tuki = Aito kasvu

Kaikessa tarjonnassamme keskitymme ihmisiin ja ihmisen rajattomaan potentiaaliin. Pysyvä muutos, kasvu ja kehitys tarvitsevat aikaa ja osaavaa tukea. Olemme yrityksellesi rakastava ja turvallinen kumppani, joka on aina tukena kun sitä tarvitaan.

 

Tilaa täältä True Business uutiskirje!

Katso täältä tuleva Mindful Business Leadership -koulutus!