Elisa Nissinen

”Elisan coachingin avulla olen tehnyt läpimurtoja kahdella kokonaisvaltaisella osa-alueella, vuorovaikutuksen kehittämisessä ja oman mielen voiman oivaltamisessa. Olen saanut Elisan kautta apua käytännön esimiestyöhön ja muutosjohtamiseen.”

”Elisa haastaa tarkkanäköisesti vallitsevia ajatusmalleja, tuo keskusteluun uusia näkökulmia ja haastaa henkilökohtaiseen kasvuun. Itsetuntemukseni onkin aivan uudella tasolla coaching-keskusteluiden myötä.”

”Elisan ammattitaito, lämpö ja aitous tekivät vaikutuksen jo ensitapaamisella.”

”Elisan valmennukset ovat ihan omaa luokkaansa. Hänen taito kuunnella ja olla läsnä pysäyttää hetken keskellä kiireistäkin päivää. Elisa näkee ja aistii hyvin nopeasti omat fiilikset – tuntuu, kuin hän lukisi sinua kaikesta; sanojen lisäksi kehonkielestä ja ilmeistä, äänensävyistä yms. Elisa saa hyvin nopeasti luotua luottamuksellisen ja avoimen valmennusympäristön, valmennuksissa pureudutaan aidosti ajankohtaisten asioiden äärelle.”

”Elisan iloisuus ja valoisuus tarttuu, vaikeatkin asiat saavat väistämättä positiivisen lopputuloksen ja valmennuksen jälkeinen olo on rauhallinen, luottavainen ja itsevarma. Valmennuskeskustelun jälkeen tuntuu, että omat ongelmat ovat saaneet oikeat mittasuhteet, olen oikealla tiellä ja ja pystyn mihin vaan! Valmennuksissa saa tukea oikean suunnan löytämiseen – koskee se sitten työelämän tai muun elämän osa-alueita.”