Jaakko Murtomäki

“Valmentajana Jaakko on ammattitaitoinen rakentaja, intohimoinen kehittäjä sekä sydämellinen yksilöiden kasvun mahdollistaja. Jaakon lämminhenkiset ja tehokkaat toimintatavat ovat tuoneet tiimiimme onnistumisen iloa, joustavampaa yhteistyötä sekä uusia hyväksi todettuja toimintamalleja.”

“Jaakko on raapaissut valmennuksissani paljon syvemmältä, kuin osasin odottaa! Parasta valmennusta mitä olen ikinä saanut.”

“Murtomäki kehittää kehittäessä. Hän haastaa kehittymään omalla epämukavuusalueella. Kun kehityt, kehität myös omaa tiimiä ja me-henkisyyttä. Hänen valmennuksessaan mennään aiheen mukaan ja aiheen vierestä, mutta mikä on tärkeintä pääsimme haluttuun lopputulokseen myynninvalmennuksen ja henkilöstökokemuksen saralla.”

“Suosittelen kehittymään Jaakon valmennuksella, kun tiedät mitä haluat ja olet valmis haastamaan valmentajan. Konkreettisia työkaluja ja uutta näkökulmaa, ihmiselle joka tietää mihin tähtää. Kiitos!”

“Lähdin hakemaan työkaluja myynninvalmennukseen ja sain paljon enemmän. Sain konkreettisia oivalluksia miten voin kehittäessä itseäni auttaa muita kehittymään. Kiitos Jaakko!”