Jooga ja NLP päivä

Kolmiosainen Kehon ja mielen kevätsiivous yhdisti Joogan ja NLP:n.

Päivien teemat olivat:
Tunteiden tuuletus, Kehon ja mielen rajat ja Rohkeus olla minä.

Valmentajina

Johanna Olsson

NLP-trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Coach.

Tiina Kevätpuro

NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM.

Palautteita Jooga ja NLP -päivistä:

Kepeän, ilmavan tiivis ja intensiivinen. Vaikuttava. Ihana kombo: keho ja mieli.
Valmentajat oli ihania <3

Harjoitukset oli helposti lähestyttäviä, sai taas ajattelemisen aihetta.
Kiitos! Ihanat valmentajat.

Päivä oli rauhallinen, hyväksyvä ja voimaannuttava.
– Airi

Ihana flown ja yinjoogan yhdistelmä Johannan miellyttävässä ohjauksessa. Haastellisenkin flown jälkeen ihanan rauhoittava yin osuus. Uusia liikkeitä itselle myös yinin parissa. Tuuletuksen jälkeen keho ja mieli täynnä positiivisia voimaannuttavia tunteita, omaan elämään. Kiitos <3
– Nina

Lämmin kiitos ihanasta, rauhoittavasta ja voimaannuttavasta iltapäivästä Johanna! NLP ja Yin tukevat toinen toisiaan. Seesteinen ja energinen tunnelma. Ammattitaitoinen ja lempeä ohjaus, Kiitos Johanna!
– Mona

Ei ollut mitään ennakko-odotuksia kurssista. Tulin tänne avoimin mielin. Ajatus tunteiden tuulettamisesta kiinnosti. Päivä hurahti vauhdilla. Rentouduimme joogan avulla ja lopuksia ankkuroimme jokaisen valitseman positiivisen tunteen. Sieltä mieleen nousikin vanha unohtunut ankkuri. Tätä nyt vahvistamaan, kiitos oli rentouttava päivä!
– Maarit

Tykkäsin rauhallisuudesta. Ohjaajalla on miellyttävä ääni ja huomioi jokaista henkilökohtaisesti. Tulen mielelläni viikon päästä uudestaan.
– Minna

Hyvä, rauhallinen ja miellyttävä ohjaaja. Hyviä, voimauttavia harjoituksia, joita voi hyödyntää itse myöhemmin.
– Marjo

Jooga tunti tuntui hyvältä. Osasin rauhoittaa tahtiani ja olen siitä iloinen. Kiva kun oli kaksi ohjaajaa, antaa eloisuutta kurssille.
– Minna

Ihanan rentouttava ja avaava jooga. Ihanan kupliva NLP harjoitus – mitä tunteta herää kolmesta asiasta. Kiitos ppaljon, on tehnyt todella hyvää keholle ja mielelle ja luoneet uskoa.
– Nina

Voimaannuttava iltapäivä Rohkeus olla minä -teeman äärellä. Joogaosuus saatteli hellävaraisesti itsen äärelle kehoa lempeästi kuunnellen. NLP harjoitukset olivat voimaannuttavia ja vahvistavia. Upeat valmentajat, jotka loivat positiivisen ja kannustava ilmapiirin. Illan päätteeksi itsellä oli todella hyvä olla. Tällaista lisää!
– Helena