Marjo Lamminaho

” Elämäni esinais parhaimmisto on saatavilla avuksi nyt sinunkin arkeesi leipomaan sinusta huippuesimiehen/naisen! Aikaa yhteistyöstä on kulunut jo 20 vuotta ja olen kaikki vuodet elänyt ja mennyt eteenpäin Marjon kannustuksella ja opeilla – hienosti on mennyt. Toki on ollut paljon muitakin kannustavia ihmisiä matkalla, mutta ensimmäisenä esinaisena Marjon asetti muille riman tosi korkealle ja siksi olen osannut myös vaatia hyvää johtamista. Kun esimies osaa tukea valmentaa alaistaan yksilöllisesti, voi ihmisestä kummuta vaikka mitä talenttia, joka muuten jäisi löytymättä. Hyppää Marjon kyytiin ja vie yrityksesi, itsesi ja tiimisi aivan uudelle tasolle yhteishengessä, työhyvinvoinnissa ja tuloksissa! ”
–  Sanna Laakkio, toiminnanjohtaja, MARK 

”Kiva, rento, elämänmyönteinen ”luennoitsija”

“Lämmin tunnelma, Marjo oli sekä rehevän rehellinen että pehmeän kannustava”

”Ihana ja energinen! Selkeä rakenne päivällä ja rennon letkeä fiilis! Tykkäsin kovasti.”

”Mahtavan positiivinen energia ja iloinen, rento, tasapainoinen ulosanti.”

”Kiitos. Marjo on hyvä. Hän sopii nimenomaan tällaiseen tekemiseen hyvin ja jaksaa innostua ihmisten tukemisesta ja auttaa eteenpäin.”

”Marjo on ihana ja asiansa osaava. Oma omistautuminen, kiinnostus ja kokemus kuuluivat läpi.”

“Olet ihanan nauravainen ja positiivinen että samassa tilassa ollessa tarttuvat myös muihin, tuntui siltä että koko tiimi oli huomattavasti rennompi ja positiivisempi loppupäivän.”

“Marjo oli myös todella innostava ja energinen. Esiintyminen oli luontevaa ja hän varmisti että on paljon vuorovaikutusta yleisön kanssa ja sai porukan mukaan”

“Marjo oli ihanan aito ja aurinkoinen persoona, joka tarttui myös minuun. Parasta oli oppia uusia keinoja vähentää stressiä ja rauhoittua vaikean asiakkaan jälkeen. Otan huomioon erilaiset asiakkaat. Se antoi uutta intoa työhön ja sain uusia vinkkejä tekemiseen. Asenne ratkaisee aina.”

” Tällaiset lisää motivaatiota töissä olemiseen sekä kannustaa olemaan muille se paras mahdollinen työkaveri. Oman itsensä kuuntelu ja huolehtiminen on tärkeää ihan töistä tai elämäntilanteesta riippumatta.”

” Asia oli todella mielenkiintoista ja “silmiä avaavaa”. Tarvitsemme kotona ja täällä töissä juuri voimavaroja ollaksemme “siedettäviä” läheisille sekä ollaksemme itseemme tyytyväisiä -> se heijastuu kaikkeen! Nykypäivänä elämä on kiireistä ja stressaavaa, joten kaikki keinot vähentää huonoa työilmapiiriä ja parantaa kaikkien vointia on hyväksi sekä työnantajalle että työntekijöille. Tässä työssä kohtaa välillä vaikeita asiakastilanteita ja kiirettäkin usein on, joten on hienoa kun tällaisia käydään läpi ja tällaisista koko tiimi saa aivan uutta energiaa”

” Oman itsensä tunteminen stressin helpotuksen avulla. Vinkkien vieminen hyötykäyttöön myös työn ulkopuolelle. Liian vähän on tähän asti käsitelty / itse tullut kiinnitettyä huomiota omaan hyvinvointiin ja työpaineiden käsittelyyn. Saimme antaa muille tiimiläisille positiivista palautetta ja kuulla myös omista hyvistä puolistamme. Käsitellyt asiat antoi eväitä jaksamiseen arjessa ja työelämässä. Lisäksi koin asioiden vaikuttavan positiivisesti tiimihenkeen.”

” Sain erilaista näkökulmaa ihmisten käyttäytymiseen. Ihmisten erilaisuus on vahvuus ja erilaisuuden tiedostaminen ja ymmärtäminen auttaa kanssakäymisessä kaikin tavoin. On tärkeä ymmärtää, että vaikka olemme erilaisia, olemme kaikki tärkeitä ja hyviä juuri sellaisena kuin olemme. Harvoin tulee ajateltua, miten pienillä teoilla voi parantaa omaa ja ympäröivien ihmisten elämänlaatua.”