NLP Coach

NLP Coach – Syvennä coaching osaamistasi NLP:llä

Haluatko viedä coaching osaamisesi korkeammalle tasolle? Haluatko kehittää omaa osaamistasi ja itsetuntemustasi? Haluatko oppia lisää työkaluja, joiden avulla voit oivalluttaa valmennettaviasi ja tukea heitä tekemään itselleen sopivia muutoksia?

NLP:n avulla autat valmennettaviasi muuttamaan rajoittavia uskomuksia, pelkoja tai ehdollistuneita negatiivisia tunnekokemuksia- ja reaktioita. Koulutuksesta saat monenlaisia keinoja ja lähestymistapoja, joiden avulla voit tukea asiakastasi kulkemaan arvojensa suuntaisesti kohti tavoitteitaan.

On voimauttavaa saada asiakkailta palautetta siitä, miten he ovat omassa elämässään alkaneet soveltamaan oppimiansa NLP -taitoja ja hyötyneet niistä. Juuri tänään (26.3.2018) sain lukea kiitosviestin hopealle sijoittuneelta SM-tason urheilijalta: “Erityiskiitos vielä Tuulalle hyvästä mentaalikoutsauksesta! Kädet heiluen, vaikkakin hyvin flunssaisena, mentiin tänään kisoihin, ja ajattelutavan muutos toimi tänään loistavasti!”

NLP ja Coaching täydentävät hyvin toisiaan!

Ehkä olet jo kokenut coach tai vasta opettelemassa coachingin perusteita. Haluat auttaa asiakkaitasi saavuttamaan tavoitteensa ja janoat lisää tietoa sekä osaamista.

NLP:tä coacheille –koulutuksessa syvennät coaching osaamistasi ja opit hyödyntämään tehokkaita NLP-tekniikoita osana coaching työskentelyäsi. Tämä koulutus on sinulle, joka haluat oppia kuinka voit tukea asiakastasi tekemään vaikuttavia syvämuutoksia elämässään.

NLP on monien huippucoachien menestyksen salaisuus

Tässä koulutuksessa saat käyttöön tehokkaat NLP muutostekniikat ja osaamisen, joka on mallinnettu menestyneimmiltä terapeuteilta, valmentajilta, johtajilta ja muilta vuorovaikuttajilta, jotka saavat aikaan huipputuloksia.

Koulutuksessa opit, miten pääset parhaisiin tuloksiin, voit auttaa asiakastasi paremmin ja pääset syvälle, suoraan ytimeen. NLP:ssä käytetyt lähestymistavat ovat konkreettisia, toimivia, nopeita, tehokkaita, vaikuttavia, selkeyttäviä, hauskoja, yllättäviä ja asiakasta kunnioittavia. Ne kestävät kyseenalaistamisen ja luovat asiakkaalle mahdollisuuden kokea tasapainoa ja harmoniaa. Koulutuksessa vahvistetaan coachin roolia ja ymmärrystä coachin eettisyydestä.

NLP:tä coacheille – koulutuskokonaisuuden sisältö

Koulutuksessa opit useita eri työkaluja ja vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden avulla coachingprosessi syvenee ja selkeytyy.

Koulutuksessa opit tunnistamaan ja hyödyntämään:
– taidot, joita käytät onnistuneessa asiakaskohtaamisessa
– ajattelutaitoja ja menetelmiä, joita taitavat vuorovaikuttajat ja coachit käyttävät
– asiakkaiden erilaisia motivaatiostrategioita
– useita konkreettisia tekniikoita ja vaihtoehtoisia työkaluja asiakkaan oivalluttamiseen
– ymmärrystä, missä ja kenellä valta ja vastuu on ja miten tilanteeseen voi vaikuttaa
– resurssit ja vahvuudet ja miten ne otetaan käyttöön
– mielen ja kehon viisautta ja niiden yhteistyön voimaa

Mitä hyödyn koulutuksesta?

– Saat lisää ymmärrystä ihmisten ajattelusta ja siitä, miten rakennamme kokemuksemme
– Ymmärryksen lisääntyessä osaat kuunnella ja huomioida asiakasta uudella tavalla
– Opit tiedostamaan ja tunnistamaan coachingprosessin kannalta oleellisia asioita ja saat runsaasti keinoja, miten voit auttaa asiakasta eteenpäin
– Opit taitoja, joilla kuski ja norsu (tietoinen ja ei-tietoinen mieli) oppivat toimimaan paremmin yhteistyössä
– Opit tekniikoita rajoittavien uskomuksien tunnistamiseen ja muuttamiseen
– Saat käyttöösi tunne-, näkökulma- ja analyysityökaluja, jotka ovat nopeita ja helppoja aivojen
oikeaan asentoon naksauttajia ja mainioita keinoja oivalluttamiseen
– Omien voimavarojen tunnistaminen ja käyttöönotto esim. Itsevarmuus, kärsivällisyys, luottamus, rakkaus, rohkeus, jämäkkyys, rentous, huumorintaju, rauhallisuus jne.
– Voit hyödyntää oppimiasi taitoja myös muualla elämässäsi

NLP Coach -koulutuksessa on kolme kahden päivän osioita.

Koulutuskokonaisuudet ovat erillisiä ja voit osallistua vain yhteen tai useampaan, ihan miten haluat!
Katso tulevat koulutuspäivät koulutuskalenteristamme https://www.truehearts.fi/koulutukset

NLP Coach – NLP taitoja coacheille

Tule oppimaan miten voit hyödyntää NLP taitoja coachingprosessissa saaden entistä vaikuttampia tuloksia yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutuksessa opit mm.

– Mikä on kaikista tärkeintä asiakkaan kohtaamisessa
– Miten selviät haastavien asiakkaiden kanssa
– Miten resurssit ja vahvuudet otetaan käyttöön
– Miten voit muuttaa ehdollistuneisa kielteisiä tunnekokemuksia ja -reaktioita
– Miten työskennellä eettisesti, nopeasti, vaikuttavasti ja monipuolisesti ei-tietoisen mielen kanssa

NLP taitoja coacheille, 8-9.5.2019, Helsinki

NLP Coach – Motivaatio ja oivalluttaminen

NLP Coach Motivaatio-koulutuksessa opit tunnistamaan asiakkaasi motivaatiostrategioita ja hyödyntämään tätä tietoa coachingin tukena. Opettelemme myös useita työkaluja mm. Tunne- ja analyysityökaluja, joissa hyödynnetään sekä tietoista mieltä (järkeä), että ei-tietoista mieltä, intuitiota ja kehon viisautta. Työkalut syventävät, selkeyttävät ja tehostavat coachingprosessia. Koulutuksessa opit mm.

– Miten voit huomioida ha hyödyntää asiakkaasi motivaatiostrategioita
– Mistä tunnistat “jumissa” olevan asiakkaan ja kuinka voit tukea häntä eteenpäin
– Miten hyödyntää sekä kehon että mielen viisautta esim. Valinta- ja päätöksentekotilanteissa
– Useita näkökulma- ja analyysityökaluja

Motivaatio ja oivalluttaminen, 5-6.6.2019, Helsinki

NLP Coach – Coachin rooli

NLP Coach – Coachin rooli koulutuksessa tutkimme uskomuksia ja arvoja, tavoitteita ja omaa coachin roolia. Koulutuksessa opit mm.

– Miten omaa Coach-tilaa ja coachin roolia vahvistetaan
– Miten tunnistaa ja muuttaa rajoittavia uskomuksia
– Kuinka hyödynnät kokonaisvaltaista tavoitekartta -harjoitusta

Coachin rooli, 27.-28.3.2019, Helsinki

Kouluttaja

Tuula Masalin

NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri toimialoilla ja vahva ammattitaito kouluttajana, valmentajana ja fasiílitaattorina. Tuulalle tärkeänä arvona on elää niin kuin opettaa. Valmentajana ja kouluttajana Tuula on läsnäoleva, intensiivinen ja intohimolla työhönsä suhtautuva laajan skaalan nainen räväkästä provocative coachista rauhalliseen ja tarkkailevaan kuuntelijaan.

”Kun mä katsoin ja kuuntelin sua, tuntui kuin olisin miellyttävästi uponnut siihen energiaan mitä sinusta virtaa. En muista koska olen viimeksi nähnyt ketään, joka olisi tehnyt minuun yhtä suurta vaikutusta ja vain olemalla oma itsensä. Sun energian käyttö on tasapainossa sen kanssa mitä sanot ja mitä haluat näyttää. Tunnut jotenkin valmiilta, täydeltä ja aidolta.” Anne Talvitie, Mental Sport-valmennuspäivän jälkeen.