NLP Coach -koulutukset

NLP:tä coacheille –koulutuksessa syvennetään coaching osaamista ja opitaan hyödyntämään tehokkaita NLP-tekniikoita osana coaching työskentelyä. Koulutuksessa opitaan miten päästä parhaisiin tuloksiin,  autetaan asiakasta paremmin. NLP:ssä käytetyt lähestymistavat ovat konkreettisia, toimivia, nopeita, tehokkaita, vaikuttavia, selkeyttäviä, hauskoja, yllättäviä ja asiakasta kunnioittavia.

Koulutuksia on kolme, joista voi osallistua yhteen tai useampaan: NLP taitoja coacheille,  Motivaatio ja oivalluttaminen ja Coachin rooli

Valmentajana 

Tuula Masalin

Heart of NLP, NLP Trainer, Certified Business Coach, Social Panorama Consultant, Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja, Mental Sport ja Mental Management -kouluttaja ja -valmentaja

Palautetta NLP Coach koulutuksista

NLP taitoja coacheille

“Kun opitut asiat laskeutuvat mieleen muuttuen oivalluksiksi omaan elämään, oivallukset avaavat uusia näkökulmia, valmentaja valaisee huoneen olemuksellaan ja kokemus hyväsydämisistä ihmisistä lämmittää mieltä, on silloin päällimmäisenä ajatuksena kiitollisuus siitä, että kannatti valita, tulla ja kokea juuri tämä NLP -koulutus.”
– Soile

“Koulutus antoi paljon eväitä valmentajana onnistumiseen. NLP työkalut antavat lisää mahdollisuuksia oivalluttaa ja päästä syvemmälle. Koulutuksessa oli sopiva annos teoriaa, käytännön harjoituksia ja tein itsekin isoja oivalluksia harjoitusten avulla. Kiitos niistä! Kouluttajana Tuula on todellinen ammattilainen, innostava ja mukaansatempaava.”
– Helena

Sain valtavan tärkeää, hyvin henkilökohtaistakin “työnohjausta” ja hyviä muistuksia NLP -työkaluista käytännön asiakastyöhön. Jaoimme paljon. Muutimme enemmän. Luotan edelleenkin intuitiooni: Mikä kutsuu, mene sinne.  Huikea toimisto! Upeat Tuula Ja Kati. Olin kuin kotonansi. Vahvistuin, rohkaistuin ja innostuin. Kiitos!
– Aino Elina

Koulutuksessa oli mahtavia harjoituksia! Ehdottomasti suosittelen ja aionkin suositella. Tästä koulutuksesta saa todella hyvä työkaluja elämään ja valmennusta varten, sekä hyvän mielen!
– Katariina

Harjoitukset, niitä oli sopivasti. Selkeästi koulutettu, sopiva tahti. Selkeyttää ajatuksia siitä mitä NLP on.
– Katja

Tietoa ja harjoituksia tuli paljon! Mielestäni kaikki osuudet olivat onnistuneita. Päivät menivät todella nopeasti. Ryhmä oli ihana. Paikka upea! Ihana kun kaikki materiaalit sai printteinä. Kiitos, kiitos, kiitos! Todella mielenkiintoiset ja avartavat demot kaikista harjoituksista. Valmennuksellisesti erittäin mielenkiintoihsia tekniikoita, joita tulen varmasti hyödyntämään jatkossa.
– Ulla

Paljon oivalluttavia harjoituksia ja niiden kautta omakohtainen kokemus kustakin harjoituksesta. Käytännönläheistä ja helposti arkeen vietäviä asioita. Koulutuksen anti oli ehdottomasti ammatillisen osaamisen vahvistamisen lisäksi omaa elämää muuttava. Osaamisen lisäksi oma prosessi plussaa.
– Helena

Rento tunnelma ja hyvin jäsennelty. Sain selkeitä työkaluja omaan työhön ja mikä parasta tein omia oivalluksia. Päivien ryhmi säilyi innostavana koko ajan. Työkaluja ja menetelmiä ammattivalmentajille.
– Sari Hämäläinen, yrittäjä

Hyviä työkaluja, joita voi käyttää coachaus asiakkaiden kanssa. Tilaa keskustelulle -> kokemuksia ja niidne jakamnen. Runsaasti harjoituksia! Kahdessa päivässä valtavasti oivalluksia ja helposti hyödynnettäviä harjoituksia.
– henkilöstökehittäjä

Paljon uusia oivalluksia ja työkaluja!!! Hyviä tarinoita, joilla asiat jäävät mieleen. Paljon harjoituksia. Valmennus tuo hyviä keinoja arjenhallintaan ja avaa uusia näkymiä omaan itseen.
– Heli