NLP koulutukset

NLP on yksi tehokkaimpia itsensä kehittämisen ja vaikuttamisen menetelmiä. NLP:llä viitataan siihen, kuinka ihmiset ajattelevat, oppivat, tekevät päätöksiä, vaikuttavat, motivoituvat ja nauttivat enemmän elämästä. NLP on keino siihen, kuinka sinä voit oppia tekemään tätä kaikkea enemmän ja paremmin.

Opiskelijoiden palautteita NLP koulutuksista

NLP Practitioner

Kaiken kaikkiaan tämä oli Super ihana koulutus!!!! Siihen on panostettu paljon ja materiaali on huippulaatua!  Koulutus on tosi laadukas ja kouluttajat huipputasoa! Paljon on oivalluksia tullut pitkin matkaa ja edelleen niitä syntyy. Olen täydellinen juuri tällaisena kuin olen ja minun unelmani ovat toteuttamisen arvoisia! Anti oli monipuolinen, ei sitä oikein osaa sanoiksi pukea. Ryhmä oli kannustava ja tukeva, ihana ryhmä! Super loistava koulutus, jota voi suurella sydämellä suositella ihan jokaiselle!!!!
*
Koin, että kehitykseni alkoi heti ensimmäistä päivästä ja näkyi selvästi kurssin loppuessa. Ihana ihana koulutus, en edes käsitä, ja paljon ihania ihmisiä, joiden kanssa koettiin niin paljon. 🙂 Kiitos. Tämä oli todella huippua! Opin itsestäni valtavasti ja arvostan niitä voimavaroja, jotka minulla on, ja nyt on jotenkin helpompi jatkaa elämää, kun ymmärtää asioita paremmin. Vuorovaikutustaidot ovat parantuneet, uudenlainen ajattelutapa elämään, tavoitteisiin ja todella, että kaikki on mahdollista myös minulle. Ja jokapäivä on ihmeellistä, että näkee, että joku todella itsevarma ihminen voi tulla epävarmaksi ja itseään epävarmana näkee itsensä jossain tilanteessa itsevarmana, ja jotenkin tilanteet menee sujuvammin. En ehkä edes ymmärrä, mitä on tapahtunut, mutta joku prosessi tässä nyt ollut käynnissä ja jatkuu. 🙂
*
Yleisesti ottaen sain toooosi paljon irti koulutuksesta ja ymmärsin, että voin oikeasti kehittyä millä tahansa elämän osa-alueella, vaikka kuinka vaikea se olisi!
*
Syntyneet keskustelut olivat kyllä parasta antia. Nyt ehkä vielä tarkemmin analysoi omia ajatuksia ja nyt ehkä on jonkinlainen vastaus, mistä kyseinen ajatus johtuu tai mitä se voisi tarkoittaa ja miten sitä soveltaa tai olla soveltamatta.

NLP Master Practitioner

Niin monessa asiassa taas lamppu syttyi joten sisällöt ja niiden toteutustavat kyllä toimivat! Ihana ryhmä. Aiempien NLP tekniikoiden käyttökohteiden lisääntyminen (miten voikaan yksi tekniikka soveltua niin moneen). Asioiden yhdistyminen, linkittyminen ja kokonaisuuksien ymmärtäminen. Mallittaminen aukaisee ovet oppia mitä tahansa. Parasta NLP:ssä on, että se toimii myös ikäänkuin jälkikäteen, innolla siis odotan mitä Master kurssi saa aikaan elämässäni nyt kun se on ohi.
*