Tuula Masalin

“Koulutuksessa oli mahtavia harjoituksia! Ohjaaja oli todella asiantunteva, osasi vetää innostavasti, antoi keskustelun tapahtua, mutta piti kuitenkin ohjat käsissään. Kiitos Tuula, ihan mahtavat kaksi päivää! Sulla on just se täydellinen ote valmentamiseen, rauhallinen ja empaattinen ja loistava tilannetaju! KIITOS <3”
– Katariina

“Todella ammattitaitoinen valmentaja, joka mukautui ryhmän tilanteeseen, toi runsaasti esimerkkejä ja kertoi millaisissa tilanteissa harjoituksia voi hyödyntää.”
– henkilöstönkehittäjä

Hyviä tarinoita, joilla asiat jäävät mieleen. Olet hyvä lukemaan ja aistimaan yleisösi eli osallistujien fiilikset ym. Ammattitaitosi näkyy ja kuuluu.
– Heli

“Loistava, ammattitaitoinen, innostava valmentaja. Päivät hyvin jäsennelty ja päivien rytmi säilyi innostavana koko ajan.”
– Sari Hämäläinen, yrittäjä

“Tuula on hauska, innostava ja ammattitaitoinen valmentaja. Demot oli hyviä. Tuulalla on sopivan rempseä ja iloinen. Ammattitaito ja kokemus näkyi koulutuksessa.”
– Helena

“Kiitos miljoonasti ihanista päivistä. Todella mielenkiintoiset ja avartavat demot kaikista harjoituksista. Kiitos kun jaksoit iloisesti meidän kikatusta ja keskeytyksiä.”
– Ulla

“Kouluttajana sinut on vaikea laittaa lokeroon. Sinut pitää nähdä, kuulla ja kokea. Sinulla on uskomaton kyky olla läsnä. Onnistut hyvin luomaan ryhmään sisäisen luottamuksen. Jokainen sai kokea oman tilan ja turvallisesti voi olla sellainen kun on. Koko ryhmää tulee varmasti kaipaamaan. Monia hyviä asioita aukaisevaa! Toimii niin työelämässä kuin omassakin. Materiaali on hyvää ja helposti ymmärrettävässä muodossa.  Sanoisin, että varsinainen elämysmatka, jonka voi suunnata haluamaansa suuntaan/ kohteeseen.”
– NLP Practitioner -opiskelija

“Kiitos että olet ollut kouluttajana oma itsesi ja tuonut asioita helpommin ymmärrettäviksi käytännön esimerkkien avulla. Kouluttaja olet ollut innostava ja osaava. Räväkkä tyyli esittää asioita pitää hereillä ja antaa tunteen siitä, että olet asioiden “päällä”, että räätälöit sisältöjä juuri tälle ryhmälle sopiviksi ja ymmärrettäviksi. Kurssille tullessani olin hieman epäileväinen NLP:n suhteen, herätit tiedonjanon, joka ei ota sammuakseen. En tiedä onko miten yleistä, mutta ryhmä on ollut AIVAN MAHTAVA. Luulen, että se, että kouluttaja on kouluttanut ilman päälleliimattua kouluttajan roolia, on saanut myös ryhmäläiset toimimaan avoimesti, vapaasti ja rohkeasti. Kiitos! Tää oli kova juttu.”       – Mari K.

“Kouluttajana arvostan isosti osaamistasi – joka on kouluttamisen pohja. Tapasi kouluttaa on aito, rehellinen ja ilmeikäs. Pystyt itse reflektoimaan ja muokkaamaan toimintaasi palautteen mukaan. Luot ilmapiirin, jossa on helppo ja turvallinen olla.”
– NLP Practitioner -opiskelija

“Ensinnäkin kiitos, olen tästä todella tykännyt. Arvostan sitä uskallusta miten heittäydyt koko persoonalla omaan työhösi. Sen sijaan, että arvotat itsesi opettajaksi, kuten jotkut kurssiohjaajat tekevät, käytät ihmisläheistä ja koko ajan ryhmän kanssa kommunikoivaa yhteistyötä. Selkeitä, hyviä rautalangasta vääntö selvityksiä tilanteissa, missä omat aivot sanoivat töks. Hyvin rakennettu kokonaisuus.”
– Jonna

“Olet opetuksen päivää kohden tehnyt liikkuvaksi, jotta ei missään tapauksessa kukaan ehdi “nuukahtaa”. Pidät yllä hyvää “draivia”. Jokainen saa sanavuoronsa. En löydä sellaista mikä minua häiritsi tai en olisi jaksanut kuunnella. Mun mielestä kaikki on itsestään kiinni mitä haluaa ottaa koulutuksesta. Kiitos!”
– NLP Practitioner -opiskelija

“Ihanan aito ja ihmeellinen nainen. Mahtava tyyppi, ainoa laatuaan.”

“Ihanan kuplivan hersyvä persoona, jonka nauru tarttuu”

“Olet ihanan pistoksen antaja, joka mieleen jää :)”

“Monta suloista väriä loistaa, joka kerta löytää uusia vivahteita. Tunteet pääsevät vapaasti liikkeelle. Sitä on mukava mallintaa.”

“Oli niin erityislaatuista koulutusta, että tulet kuulemaan minusta vielä! ”
– Laillistettu psykologi

“Kuin teos, jonka sisältä pulppuaa tieto ja nauru sekö kyyneleet vuorottelevat asian kanssa. Jokainen hetki tuntee olevansa aidosti olemassa. Nauttii joka hetkestä. Kiitollisena!”

“Naurun tunnistaa aina. Se tuo mieleen kaikki yhteiset mukavat kokemukset”

“Kiitos, kiitos, kiitos!!! Ihan jokaisesta hetkestä, oppimisesta, kuljettamisesta eteenpäin NLP:n uskomattomalla polulla <3”

“Wau, ei sinua voi laittaa sanoiksi. Sinut pitää kokea ja kuulla of cause nähdä. Hurja mimmi ihan terästä!”

“Täysin uniikilla otteella! Kiitos tästäkin matkasta. You rock my world”

“Olet antanut minulle paljon ajattelemisen aihetta. Kiitos. Olet elämäni prosessin avannut. Kiitos.”

“Mahtimuija. Aito, ihana, räävitön ja ronski. Upea ja ainutlaatuinen IHMINEN.”

“Tuula, olet kuin tähdet taivaalla, välillä tähdenlento. Hersyvä nauru ja upea huumori. Kiitos sinulle kaikesta ja vielä enemmän. Olet ihana juuri tuollaisena kuin olet”

“Kouluttajana Tuula on todellinen ammattilainen, innostava ja mukaansatempaava.”
– Helena

“Sä oot ihan kuin Doctor Jekyll ja Mister Hyde”
– Tero