Avoimet yrityskoulutukset

Avoimet yrityskoulutukset ovat syntyneet pitkien NLP-koulutusten pohjalta asiakkaidemme toiveista ja tarpeista. Usein kuultuja kysymyksiä ja toiveita ovat olleet muun muassa seuraavat:

  • ”Onko mahdollista tulla mukaan vain yhteen NLP Practitioner -viikonloppuun kun tämä aihe on niin todellista omassa työssäni ja monelle muullekin työyhteisössämme olisi tästä hyötyä?”
  • ”Järjestättekö esimiehille tästä aiheesta (esim. motivoituminen) omia erillisiä avoimia koulutuksia?”
  • ”Voitko tulla johtoryhmäämme puhumaan ko.aiheesta, sillä sille olisi tarvetta?”.
  • ”Oletteko ajatelleet järjestää vain myymisestä lyhyempiä avoimia koulutuksia?”
  • ”Tämä tunneyhteys pitäisi olla jokaisen esimiehen tiedoissa ja taidoissa, saanko lähettää koko talon esimiehet tähän moduliin?”
  • ”Tämä coaching pitäisi olla meillä kaikilla työyhteisössä ajattelun taustalla, asenteissa ja työvälineenä, saiko tästä sellaisen muutaman päivän tehokoulutuksen?”

Avoimet yrityskoulutukset on rakennettu niin, että voit valita eri koulutussisällöistä vain juuri sinua ja/tai työtiimiäsi kiinnostavat aiheet. Koulutukset antavat mahdollisuuden uudistua, kehittyä, oppia ja harjoitella uusia taitoja ja ajattelua jaksoissa, jotka ovat  ajallisesti pidempää koulutusta helpompi sovittaa kalenteriin.

Voit myös tilata avoimen yrityskoulutuksen sellaisenaan tai räätälöidysti vain oman yrityksesi henkilökunnalle. Minimi osallistujamäärä on tällöin 10 henkilöä.

Tuomme ulottuvillesi niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin oman alansa taitajia jotka käyttävät NLP:tä työssään ollessaan huippuja siinä mitä tekevät.

Katso tästä kaikki alkavat avoimet yrityskoulutukset