Suosittelijat

aalto-logo-crop

Aalto-yliopisto, Sujuva vuorovaikutus ja omat vaikuttamisen mahdollisuudet
Reetta sai tiimin pysähtymään hektisen arjen keskellä ja miettimään perustavanluontoisia kysymyksiä oman motivaation takana. Hän kohtasi ja kuunteli jokaisen osallistujan tarinan 15 hengen koulutuksessa ja hänen olemus huokui avoimuutta, halua ymmärtää jokaisen osallistujan mielipide ja tunne sen takana. Koulutus tarjosi erittäin käytännönläheisiä työkaluja ja selkeää ymmärrystä ihmisten käyttäytymis- ja oppimistapoihin. Se myös avasi loistavan pohjan tiimin kehittymiselle ja kasvulle. Tiimille syntyi tunne yhteishengestä ja keskenäisestä luottamuksesta. Reetan vetämä Sujuva vuorovaikutus ja omat vaikuttamisen Mahdollisuudet koulutus on ensimmäinen asia, joka jokaisen parempiin tuloksiin pyrkivän tiimin pitäisi käydä. Ja ehdottomasti ennen myynti- tai neuvottelukoulutusta. Koulutus laajensi ymmärrystä ihmisistä huomattavasti ja täten mahdollisuuksia parantaa ihmis- ja asiakassuhteita.

 

ekonomiliitto

SEFE  (Ekonimiliitto), Johda itsesi menestykseen
”Puhujat olivat mahtavia! Reetan ja Andren jutut saivat minut oikeasti kiinnostumaan illan aiheesta, menestyksestä, koska he puhuivat asioista rennolla ja hauskalla tavalla. Reetta on vakuuttava inspiroiva esiintyjä, nainen isolla n:llä, otti hienosti kontaktin yleisöön. Reetta onnistui hyvin tekemään aiheestaan mielenkiintoisen omassa puheenvuorossaan.”

 

tokmanni_logo

Tokmanni, Sujuva vuorovaikutus, voimavaroja ja lisää työvölineitä esimiestyöhön
”Erityisesti pidin ilmapiiristä ja kannustavasta tavasta kouluttaa. Reetta on mukaansatempaava, avoin kouluttaja, jo pelkästään motivointityylien käyminen antoi paljon. Teki hyvää tiimille ja omalle jaksamiselle työssä. Kiitos Reetta voimaannuttavista sanoistasi.”

lomamatkat

Matkatoimisto Lomamatkat, esimiehen Kick Start
”Erityisesti, työilmapiiri ja kuinka rakennat sitä,  Palautteen vastaanottaminen ja antaminen,  Oma hyvä tila ja itsensä johtaminen, Tavoitteellisuus siinä mitä teet. Reetta teki vaikutuksen, vakuuttava ammattilainen. Sain uusia ajatuksia ja ideoita toimivan tiimin rakentamiseen ja uskon että osaan nyt paremmin tuon palautteen vastaanottamisenkin. Hauksoja esimerkkejä ja hyvä field, ilmapiiri koko koulutuspäivän ajan, tästäkin voi oppia. Kiitos!”

 

BCD- Travel, Asikasreklaamaatiot, asiakaspalvelu, yhteistyö tiimissä
”I´ve heard it was a great success! Let me say thank you for your performance and the way of having the training. It is a pleasure for me to work with a professional trainer like you. Pidin erityisesti, Reetan osallistavasta tyylistä ja avoimuudesta. Sait meistä aikaan entistä enemmän tiimin! Ihan wau päivä, nyt tiedämme yhteiset pelisäännöt ja tavoitteen. Oli tärkeää puhua myös hankalista asioista, nyt asiat aukenivat. Tekniikkakin tuntui siltä että voin sitä hyödyntää reklamaatioissa.”

 

Espoon Terveyskeskus, Vuorovaikutuksen monet kasvot, työvälineita asiakaskohtaamisiin ja omaan tiimiin 
Sain ihmisten kohtaamiseen lisää välineitä, kiitos! Samauttaminen tekniikkana oli mielenkiintoinen , aioin kokeilla, nopeuttaa toteutuessaan työtäni. Erityisesti pidin aiheessta tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Reettan innostus tarttui.  Näin esimiehen näkökulmasta päivä oli loistava.

 

Järvenpään kaupunki, Managerit muutoksessa
”Tällaista koulutusta tulisi olla tarjolla säännöllisin väliajoin, ainakin kerran vuodessa vähän eri näkökulmista. Virkisti, herätteli tietoisuutta, palautti mieleen jo ennen opittua, yhdessäolo ja keskustelu eri hallinnon aloilta toi esille sen, että ihminen on perusteiltaan samanlainen, vaikka tehtävät ovat erilaisia. ISO kiitos järjestäjille!”