Yhteistyökumppanit

CQ_logo

 

 

 

C&Q Systems on yhteistyökumppanimme osaajaresurssien kartoittamisessa ja niiden johtamisessa. C&Q Systems on vuonna 1997 perustettu osaamisen johtamisen asiantuntijayritys, jonka kehittämä menetelmä selvittää kuilut toivotun ja todellisen osaamisen välillä ja sitä voidaan hyödyntää johtamisen ja strategisen ajattelun tukena sekä myös työhyvinvointikartoituksiin.

Taina_Hanhinen_small

Taina Hanhinen (FT) on C&Q Systems Oy:n toimitusjohtaja.

”Osaaminen on yrityksen tärkeimpiä strategisia osa-alueita. Oletko miettinyt, miten voit johtaa osaamista systemaattisesti ja samalla varmistaa, että yrityksesi osaamisresurssit hyödynnetään optimaalisesti? Työyhteisön kehityspolku yhdistää C&Q Systems Oy:n osaamisanalyysin ja True Hearts NLP Finland Oy:n valmennus- ja coachaus-osaamisen. ”

True Hearts NLP Finland Oy:n Yhteistyökumppanit maailmalla

True Hearts NLP Finland Oy on osa ARA Global NLP Networkia ja Global NLP Training and Consulting Communitya (GTC). Täältä löydät myös muut yhteistyökumppanimme.

ARA Global NLP Network jäsenet:

catherine2 jean_francois-199x300
Rody De Angelis, NLP Master Trainer, Argentina Catherine Herrero-Granadel,
NLP Master Trainer, Ranska
Jean- Francois Granadel
Tuottaja, Tanssija, Human Element Certified Practitioner, Ranska
Lorna-BV_nettiversio-240x300 peter_jan_donders kulani
Lorna Pukkland-Vitetta, NLP Master Trainer,
Australia
Peter-Jan Donders, NLP Master Trainer, Hollanti Kulani Kamaha´o, NLP Master Trainer, NLP Musical Consultant, USA
inge-grethe
Inge-Grethe Henriksen, NLP Master Trainer Akademi, Tanska

 

NLPU (NLP-yliopisto)

NLPU, 2012, Robert Dilts, Kulani Kamaha´o, Judith DeLozier, Reetta Vanhanen

NLP-yliopisto NLPU tarjoaa kattavaa ja korkeatasoista NLP-koulutusta opiskelijoilleen ympäri maailman. NLPU:sta valmistuu ja itseään jatkokouluttavat monet maailman parhaista NLP-kouluttajista, ja se tarjoaa ainoana paikkana maailmassa ylimmän tason ammattilaisille suunnattua NLP Master Trainer-koulutusta.

Vuonna 1991 perustettu NLPU sijaitsee NLP:n synnyinseudulla Kaliforniassa, Santa Cruzissa, University of Californian kampuksen yhteydessä. Sen perustivat ”toisen sukupolven” nimekkäimmät NLP-kehittäjät Robert Dilts ja Judith DeLozier (yhdessä edesmenneen NLP-kouluttaja ja –kehittäjä Todd Epsteinin kanssa), Robert ja Judith edelleen kouluttavat NLPU:ssa yhteistyössä mm. Deborah Bacon Diltsin, Suzie Smithin kanssa ja he kouluttavat ja luennoivat aktiivisesti myös maailmanlaajuisesti.

Global Training and Consulting Community (GTC)

Robert Dilts on perustanut myös Global NLP Training and Consulting Communityn (GTC), joka on kansainvälinen kattojärjestö ja ryhmittymä NLP-kouluttajia ja –kehittäjiä ympäri maailman.

Judith Lowe/PPD Learning Center

Brittiläinen Judith Lowe on lontoolaisen NLP-koulutuskeskuksen, PPD Learning Centerin perustaja, johtaja ja yksi pääkouluttajista. PPD Learning Center keskittyy NLP-koulutuksiin erityisesti business- ympäristössä. Lowe on työskennellyt NLP:n parissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan, ja hän on briteissä toinen John Grinderin 90-luvulla henkilökohtaisesti kouluttamista NLP Trainereista.