NLP Professional Trainer -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa NLP:n  kouluttamisen ammattilaisia. NLP on taitolaji siinä missä muutkin taitavuuden lajit ja NLP on lähtenyt liikkeelle nimen omaan huipputaitojen mallittamisesta.

 • Koulutuksen vaatimustaso on NLP Trainer
 • Koulutuksen laajuus: 21 pv + harjoittelut
 • Koulutus sisältää etäpäivät, harjoittelut True Heartsin ryhmissä, ohjausryhmän tuen ja coachauksen
 • Ryhmään otetaan enintään 12 henkilöä
 • Koulutukseen on avoin haku. Lisätietoja koulutuksen rakenteesta, sisällöstä ja muista yksityiskohdista Reetalta.
 • harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina

 • se kasvaa ja kehittyy mihin huomio kiinnittyy

 • mestarit ”syövät” palautetta jo aamiaisella

Nämä ajatukset ovat filosofiamme ja koulutuksen ytimessä. Kouluttajakoulutus tähtää ammattimaiseen NLP:n kouluttamiseen ja koulutuksesta valmistuu Professional NLP Traineriksi = NLP-kouluttaja.

Moni aloittaa NLP-polkunsa jostain muusta syystä kuin valmistuakseen NLP-kouluttajaksi. Fokus on jossain muussa ja se on hyvä niin.  NLP Practitioner -, NLP Master Practitioner – ja NLP Trainer -koulutukset antavat sen välttämättömän pohjan, joka tarvitaan ennen kuin voi edetä Professional NLP Trainer kouluttajaohjelmaan. True Hearts NLP Finlandin NLP-kouluttajakoulutuksessa fokus on nimenomaan siinä, kuinka koulutan NLP:tä ammattitaitoisesti ja niin, että mukana on myös uusin Next Generation -ajattelu, ideat, tekniikat, mallit ja harjoitukset. Koulutus sisältää harjoittelun True Hearts NLP Finlandin NLP-koulutuksissa.

Aloittava NLP-kouluttaja kannattelee tietoa ja sitä kuinka tieto kannattaa jakaa/poluttaa niin, että saadaan aikaan maksimaalinen oppimiskokemus niin yksilöiden kuin ryhmän osalta. Alussa kouluttaja kannattelee myös omaa prosessiaan kouluttajana ja samalla opettelee kannattelemaan ryhmää ja sen prosesseja. NLP Trainer -koulutus on osaltaan kouluttajakoulutus, mutta ei varsinaisesti kouluta kouluttamaan NLP:tä.

Tämä koulutus on nimenomaan NLP-kouluttajakoulutus, joka tähtää ammattimaiseen ja laadukkaaseen NLP:n kouluttamiseen.

Lähes kaikki Suomen NLP-kouluttajat ovat aloittaneet NLP-kouluttajauransa yksin ja vailla tukea ja mahdollisuutta harjoitella ennen varsinaisia omia koulutuksia. Tämä koulutus on Suomessa ensimmäinen laatuaan ja antaa uudelle NLP-kouluttajalle myös coach–verkoston, tuen ja mahdollisuuden harjoitella ja saada palautetta, ja sen kautta kehittyä. Koulutus on pilotoitu True Heartsin kouluttajien (Reija Könönen, Marjukka Kallio ja Anu Vihonen) kanssa vuosina 2011-2013.

Koulutuksen jälkeen sinulla on ainakin kolme mahdollisuutta aloittaessasi NLP-kouluttajauraasi

 •  jatkaa True Heartsin kouluttajana kouluttajayhteistyösopimuksen muodossa (tämä on mahdollista 2-3 koulutukseen osallistuvalle, riippuen ryhmän koosta).
 •  jatkaa oman yrityksesi kautta ja saada käyttöösi valmiin koulutusmateriaalin (kouluttajan oman materiaalin ja valmiin kansion koulutuksiisi osallistujille) sekä apua markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen konkreettisen markkinointiyhteistyösopimuksen muodossa.
 •  jatkaa oman yrityksesi kautta itsenäisenä NLP-kouluttajana

Olipa valintasi mikä tahansa näistä, olet NLP-kouluttajana hankkinut itsellesi monin verroin työvälineitä, harjoittelua ja kokemusta onnistuaksesi parhaalla mahdollisella tavalla ammattitaitoisena NLP-kouluttajana. Koulutukseen on avoin haku, seuraava koulutus alkaa syksyllä 2014.

Lue lisää koulutuksen taustoista ja mistä kaikki sai alkunsa